Acasa Sport-Auto Gaz Metan – Steaua 0-0

Gaz Metan – Steaua 0-0

scris de Șt. C
3 afisari

Venirea lui Cosmin Olăroiu nu a schimbat aproape nimic în angrenajul Stelei. La Mediaş, echipa din Ghencea a jucat la fel de haotic, puţin mai agresiv, dar nu a fost aproape deloc periculoasă în faţa porţii adverse. Cum miza era uriaşă, un loc în ediţia viitoare a Ligii Europa, meciul a fost unul extrem de sărac în faze de poartă, anunţă realitatea.net.

Şoc. Olăroiu antrenează SteauaÎn prima repriză, singurul eveniment notabil a fost un atac extrem de dur al lui Alex Muntean asupra lui Bănel, care merita taxat cu un cartonaş roşu. După pauză, jocul a fost la fel de fragmentat de faulturi tactice, dar au apărut şi ocaziile.

Brazilianul Eric putea scoate Steaua din Europa dacă nu îl lua la ţintă pe Tătăruşanu cu un sfert de oră înainte de fluierul final. De partea cealaltă, Tănase a expediat primul şut al Stelei pe spaţiul porţii adverse abia în minutul 88. În aceste condiţii, partida s-a terminat cu o remiză care îi ajută doar pe adeversarii celor două formaţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult