Acasa Sport-AutoSport Ȋncǎ un proces pierdut de FC Universitatea Craiova cu FRF

Ȋncǎ un proces pierdut de FC Universitatea Craiova cu FRF

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Federația Română de Fotbal (FRF) a obținut o nouă decizie favorabilă într-un proces intentat de FC Universitatea Craiova, club condus de Adrian Mititelu.

Ȋncǎ un proces pierdut de FC Universitatea Craiova cu FRF (foto:fotbal123.com)

Ȋntr-un comunicat al Direcției Juridicǎ a FRF, remis de Agerpres, se aratǎ cǎ CA (Curtea de Apel) București a respins miercuri 22 ianuarie cererea SC Fotbal Club U Craiova SA, în insolvență, de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar, referitoare la răspunderea disciplinară a cluburilor de fotbal pentru comportamentul spectatorilor, precum și la obligațiile acestor cluburi de a asigura măsurile de ordine și siguranță în stadion.

”Contrar anunțurilor triumfaliste transmise mass-media, SC Fotbal Club U Craiova SA, în insolvență, se afla în fața unui nou litigiu pierdut în fața FRF, acumulând noi datorii, reprezentate în acest caz de cheltuieli de judecată pe care va trebui să le plătească pentru cererile sale, iată, infirmate de justiție”, precizează comunicatul FRF.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult