Acasa rss 1asig Țiriac: Simona are toate șansele să câștige la Roland Garros

Țiriac: Simona are toate șansele să câștige la Roland Garros

scris de C.S.
3 afisari

Ion Țiriac, prezent la Paris, în loja sa închiriată de aproape trei decenii, a apreciat că Simona Halep poate câștiga finala turneului de la Roland Garros, sâmbătă, cu Maria Șarapova.

Simona Halep vânează trofeul Roland Garros.

„Simona Halep are toate șansele să câștige în finala de sâmbătă cu Maria Șarapova, am spus întotdeauna că poate să câștige un Grand Slam”, a afirmat Țiriac, citat de site-ului specializat doartenis.ro.

„Orice moment să câștigi un Grand Slam e bun. Chiar dacă a pierdut finala cu Șarapova la Madrid, are șansele ei. Și acea finală trebuia și putea să o câștige”, a mai spus Țiriac, reamintind de finala turneului de luna trecută din capitala Spaniei, câștigată de Șarapova, dar în care Simona Halep și-a adjudecat clar, cu 6-1, primul set.

La rândul ei, aflată în complexul de la Porte d’Auteil, fosta mare campioană ceho-americană Martina Navratilova, învingătoare de 18 ori în turnee de Mare Șlem, acum comentatoare pentru Tennis Channel, și-a exprimat, pentru prestigiosul cotidian parizian L’Equipe, analiza asupra situației actuale și pronosticurile sale privind viitorul tenisului feminin, subliniind că „este timpul schimbărilor, al noului”. În ce privește apariția acestui nou val, Navratilova a declarat că printre jucătoarele pe care „pariază” pentru viitor se află Eugenie Bouchard, Simona Halep și Sloane Stephens, dar nu exclude că jucătoarele mai experimentate și-au spus ultimul cuvânt.

„În fapt, asistăm la un moment de cotitură, o trecere de ștafetă între două generații, care este în plină desfășurare, dar acest lucru nu se va face de azi pe mâine”, a spus Navratilova, care a ținut să precizeze că, în opinia ei, „tinerele jucătoare în mare progres trebuie să încerce să vină la fileu, întrucât toată lumea lovește foarte bine de pe fundul terenului, toată lumea joacă bine, așa că este nevoie să cauți mai mult decât atât. Trebuie ca fiecare jucătoare să încerce să se detașeze printr-o abordare personală, să aducă lucruri noi în jocul ei. La bărbați se face asta, ei joacă mai agresiv, vin la fileu, alternează slice-urile cu mingile scurte și voleurile, iar mie mi se pare că fetele au o întârziere din acest punct de vedere”.

După cum se știe, sâmbătă, de la ora 16,00, ora României, în finala probei feminine de la Roland Garros se vor întâlni românca Simona Halep, cap de serie nr. 4, și Maria Șarapova (nr. 7).

4 comentarii

digital 06-06-2014 - 16:13

vorbește stricatul ăsta care are „ ZERO„ titluri la simplu!
taci mă dreq!

salut 06-06-2014 - 16:17

Are o vanzare de Roland Garros, daca imi amintesc bine.

Cioxe 07-06-2014 - 03:01

Stricat ?
Il alintzi ?

Cioxe 07-06-2014 - 03:00

Mistretzu’ asta cu mustatzi ar trebui ochit !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult