10 noiembrie. Superkombat Final Elimination Craiova | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport 10 noiembrie. Superkombat Final Elimination Craiova

10 noiembrie. Superkombat Final Elimination Craiova

scris de Ștefan Constantinescu
2 afisari

Luptătorul român Sebastian Ciobanu l-a învins pe bosniacul Dzevad Poturak în meciul-vedetă al galei Superkombat World Grand Prix de la Arad şi a obţinut un wild-card pentru Superkombat Final Elimination, eveniment programat pe 10 noiembrie la Sala Polivalentă din Craiova.

10 noiembrie. Superkombat Final Elimination Craiova

Un al doilea sportiv care şi-a asigurat prezenţa la gala de luna viitoare este cehul Roman Kleibl, care a câştigat finala piramidei, la decizie, cu elevul lui Ciprian Sora, Răzvan Ghiţă, după ce în primul meci îl făcuse KO pe americanul Steven Banks. Cei doi s-au alăturat luptătorilor care au fost deja confirmaţi pentru gala care va inaugura Sala Polivalentă din Craiova. Alexey Ignashov, Freddy Kemayo, Ismael Londt, Cătălin Moroşanu, Benny Adegbuyi şi Daniel Sam sunt printre numele stabilite pentru data de 10 noiembrie, în timp ce Raul Cătinaş, anunţat iniţial, nu va putea participa din cauza accidentării suferite la K-1 Final 16 de la Tokyo.

Cu excepţia eşecului suferit în ultimul act de Ghiţă, românii au înregistrat victorii pe linie la al patrulea Grand Prix de calificare Superkombat. Claudiu Bădoi şi Alexandru Lungu şi-au învins adversarii înainte de limită, în timp ce Andrei Stoica a câştigat la decizie cu croatul Toni Milanovic. De asemenea, Miodrag Olar s-a impus în meciul pentru titlul national Local Kombat la categoria 75 de kilograme în detrimentul lui Adrian Mitu. În aplauzele celor peste 1.500 de spectatori, care au umplut până la refuz centrul comercial Galleria Arad, Cătălin Moroşanu a fost recompensat cu premiul special din partea preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, după ce săptămâna trecută a reuşit să se califice printre cei mai buni 8 luptători din lume. Invitaţi în ring să decerneze premii au fost şi Raul Cătinaş, şi Benny Adegbuyi, care au luptat la rândul lor în gala de la Tokyo.

Rezultate Superkombat WGP Arad:

Super-fight (-72 kg)

Claudiu Bădoi (România) l-a învins prin TKO în prima repriză pe Alex Trofimov (Israel)

Super-fight (-95 kg)

Andrei Stoica (România) l-a învins la decizie majoritară pe Toni Milanovic (Croaţia)

Super-fight (+125 kg)

Alexandru Lungu (România) l-a învins prin KO în repriza a doua pe Deutsch Pu’u (SUA)

Super-fight eliminatoriu pentru Superkombat Craiova (+96 kg)

Sebastian Ciobanu (România) l-a învins la decizie unanimă pe Dzevad Poturak (Bosnia şi Herţegovina)

Titlul naţional Local Kombat (-75 kg)

Miodrag Olar l-a învins la decizie unanimă pe Adrian Mitu

PIRAMIDĂ:

Răzvan Ghiţă (România) l-a învins la decizie unanimă pe Goran Radonjic (Muntenegru)

Roman Kleibl (Cehia) l-a învins prin TKO în runda a treia pe Steven Banks (SUA)

Finală:

Roman Kleibl (Cehia) l-a învins la decizie unanimă pe Răzvan Ghiţă (România)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult