Acasa Sport-AutoSport Ciclistul belgian Rob Goris a murit în caravana Turului Franţei

Ciclistul belgian Rob Goris a murit în caravana Turului Franţei

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Rob Goris, ciclistul echipei pro-continentale Accent Jobs-Willems Veranda a suferit un stop cardiac într-o cameră a unui hotel din Rouen, unde se terminase etapa a 4-a a Turului Franţei 2012, câştigată de André Greipel.

Ciclistul Rob Goris a decedat in caravana Turului Frantei (foto:cyclingnews)

Înainte de a deceda în camera de hotel în noaptea de miercuri spre joi, după etapa a 4-a de miercuri a Turului Franţei, în care germanul André Greipel (Lotto Belisol) a câştigat la un sprint redus, ciclistul belgian, Rob Goris, a apărut la show-ul TV dedicat ciclismului „Vive le Velo”. Conform cyclingnews.com, rutierul de 30 de ani al echipei belgiene pro-continentale Accent Jobs-Willems Veranda părea „perfect sănătos şi a vorbit în timpul emisiunii despre antrenamentele foarte satisfăcătoare de anduranţă din urmă cu o săptămână”, venind la show-ul televiziunii flamande VRT însoţit de prietena sa Katrien Van Looy, nepoata fostului ciclist Rik Van Looy.

Rob Goris şi-a început cariera sportivă practicând hochei pe gheaţă (căpitan al echipei naţionale belgiene), înainte de a se consacra ciclismului începând din 2009. În 2010 înainte de a semna cu echipa Team Palmans-Gras a câştigat titlul naţional pentru seniori fără contract, iar din 2011 concura pentru echipa Accent Jobs-Willems Veranda, neinvitată în Tour de France 2012.

1 comentariu

Dorin C. 05-07-2012 - 16:21

Si mai jura astia ca nu se dopeaza. Moare in camera de hotel si nicidecum in plin fortaj pe bicicleta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult