Acasa Sport-AutoSport 26 de cazuri de coronavirus la CFR Cluj

26 de cazuri de coronavirus la CFR Cluj

scris de Misu Andrei
71 afisari

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a confirmat informaţiile publicate de Digi Sport şi a declarat că numărul cazurilor de COVID-19 de la CFR Cluj a ajuns în acest moment la 26.

foto:facebook.com

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic”, a spus secretarul general al LPF pentru AGERPRES.Conform unor informaţii de ultimă oră, în acest moment există nu mai puţin de 26 de cazuri de COVID-19 la gruparea din Gruia: 16 jucători şi 10 membri din staff, inclusiv antrenorul principal Dan Petrescu.

Astfel, în acest moment, focarul de coronavirus de la campioana României a ajuns să fie cel mai mare din Liga 1. La Dinamo au fost depistate 21 de cazuri.Partida celor de la CFR Cluj cu FC Botoşani, care trebuia să se dispute în acest weekend, a fost amânată. În acest moment, echipa lui Dan Petrescu aşteaptă decizia DSP, iar echipa ar putea să intre în carantină pentru 14 zile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult