Acasa Sport-AutoSport 500 de karateka s-au batut la Bucuresti

500 de karateka s-au batut la Bucuresti

scris de Ziua Veche
2 afisari

Aproape 500 de sportivi practicanti de arte martiale au participat sambata la competitia nationala “Cupa Prieteniei JISSEN DO-editia a VI-a”. Clubul sportiv  Jissen Karate Do a organizat, in data de 27 februarie, la Bucuresti, primul eveniment din anul 2010 de nivel national. Astfel, la Scoala Generala nr. 205 din Capitala, un numar de 493 sportivi s-au intrecut la „Cupa Prieteniei Jissen Do-editia a VI-a”. Sectiunile pentru care au fost oferite diplome si medalii au fost Semi Contact, Light Contact, Kicklight, Team Fight, Kata, Kata pe echipe, Musical Form si Kihon.

Competitia a fost deschisa si pentru Micii Samurai, legitimati la clubul JISSEN DO, care si-au testat calitatile la sectiunile Semi Contact si Kihon.

{gallery}gallery/02/karatekids{/gallery}

La numai cinci ani si opt luni, Ana-Maria Dragomir, antrenata de Sensei Adrian Dejanu si Sempai Andreea, a castigt medalia de aur la Kihon si argintul la Semi Contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult