Acasa Actualitate-Interna 7 kilometri noi de pârtie de schi se deschid la Sinaia

7 kilometri noi de pârtie de schi se deschid la Sinaia

scris de Misu Andrei
479 Afisari

Peste 7 kilometri noi de pârtie se vor deschide astăzi în Sinaia. Autoritățile au făcut investiții de 500.000 de euro. Banii au fost folosiți pentru un teleschi care poate transporta până la 1.800 de persoane pe oră. Sinaia devine astfel cel mai mare domeniu schiabil din țară. Cele cinci pârtii care se vor deschide sunt de dificultate medie.

Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia: „Dacă te întrebi ce este dincolo de Valea Soarelui, iată că deschidem o nouă zonă schiabilă, cu 7 kilometri de pârtie. Este o zonă excelentă, foarte însorită. Avem pârtiile Călugărul 1, Călugărul 2, Lăptici 3 și pârtia Genune. Îi invit pe toți cei care vin la Sinaia și sunt dornici să schieze, să încerce noile pârtii.

Avem un teleschi de o capacitate de 1.800 de persoane pe oră. Este un teleschi complet nou, care deschide toată această zonă.

Sper că prin construirea noii instalații să fie degrevată Valea Soarelui, să nu mai vedem cozile cu care ne-am obișnuit în Valea Soarelui și foarte mulți schiori să vină și în această parte, pentru că este superbă zona”.

1 comentariu

?????? 29-12-2021 - 18:39

& Dacă sunteți de părere că Mircea Rednic și-a anunțat candidatura la postul de selecționer al echipei naționale, anunțând că vrea să schimbe întreaga echipă la Dinamo, la echipa națională putând schimba și tot lotul de la o convocare la alta, post de selecționer pentru care probabil s-ar putea organiza și alegeri libere cu candidaturi precum la alegerile politice, la care să voteze jucătorii și antrenorii care au jucat și antrenat la echipa națională și chiar și jucătorii și antrenorii în activitate din primele două ligi și cu drept de practică ca antrenori obținut de la școala de antrenori, ?
Echipa s-ar putea numi chiar și „echipa națională de purii”, denumire adecvată, probabil, chiar și nivelului actual al fotbalului românesc, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult