Acasa Sport-AutoSport 90% din vuvuzelele sud-africane sunt fabricate in China

90% din vuvuzelele sud-africane sunt fabricate in China

scris de Ziua Veche
0 afisari

Vuvuzelele, deja vestitele trompete care exaspereaza majoritatea telespectatorilor de la Cupa Mondiala de fotbal 2010, se dovedesc o mina de aur pentru comerciantii chinezi si un succes pentru locuitorii acestei tari.
In China, ca si in restul lumii, vanzarile au explodat, iar uzinele functioneaza in regim de suta la suta pentru a onora cererea. De fapt, conform cotidianului chinez Global Times, citat de Agerpres, aproximativ 90 la suta dintre vuvuzelele sud-africane sunt produse in China.

Grupul Jiying Plastic Product Corp., cu sediul in provincia Zhejiang, sustine ca a vandut peste un milion de astfel de produse in primele patru luni ale anului, majoritatea fiind clienti din Africa de Sud. Si comenzile nu inceteaza.

„Avem in vedere producerea a 300.000 pana la 500.000 de vuvuzele in plus pana la finalul Cupei Mondiale”, a declarat Wu Yijun, director al unei astfel de firme, care produce 37 de tipuri de vuvuzele la un pret de doi yuani (0,24 euro) bucata.

0 comentariu

Rasputin 25-08-2010 - 09:34

…lui Francois Fillon,,
îl apreciez şi mai mult pe Francois Villon…

cap in gura 25-08-2010 - 18:04

Ai dragu de nemernici, francezii astia, cind ii auzi cum le curg mucii cind vorbesc de drepturile omului, dar cind trebuie sa le dea voie tziganilor sa se stabilizeze la ei ca asa spune la CEDO, scirbele astea fac git. Romania nu le paote face nimic garoilor; acestia se vor intoarce in Franta si se vor stabili acolo. Sa se spele cu ei pe cap. Or? Sa ne dea citeva sute de miliarde de euro ca sa-i tinem noi acasa, iar acest tinut acasa il vom face in sistem „Vlad Tzepes”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult