Acasa Sport-AutoSport 900 de jandarmi şi 350 de poliţişti la meciul Steaua-Dinamo

900 de jandarmi şi 350 de poliţişti la meciul Steaua-Dinamo

scris de S. P.
3 afisari

Peste 900 de jandarmi şi 350 de poliţişti bucureşteni vor asigura sâmbătă ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti, din Liga I.

900 de jandarmi la meciul Steaua - Dinamo

(Foto:wall321.com)

Meciul va avea loc pe stadionul ‘Ghencea’ începând cu ora 21,00, iar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, informează Jandarmeria Capitalei într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

„Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În acest scop, vineri şi sâmbătă, pe 17 panouri stradale din capitală şi pe mai multe panouri publicitare din Centrul Istoric, va rula un spot video cu mesajul ‘Invitaţie la fair-play'”, precizează Jandarmeria Capitalei.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi paza sau al forţelor de ordine. Totodată, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmii bucureşteni subliniază faptul că este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

La meciul Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti, vor asigura ordinea publică şi poliţiştii Capitalei care vor patrula în proximitatea stadionului, dar şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto, precizează Poliţia Capitalei într-un comunicat remis AGERPRES.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

În acelaşi timp, poliţiştii rutieri vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult