Acasa Sport-AutoSport A murit Schwarzennegger de România

A murit Schwarzennegger de România

scris de Șt. C
18 afisari

Culturistul Viorel Ristea, căruia i se spunea Schwarzennegger de România a murit în timp ce se pregătea pentru participarea la Fitness Universe Weekend, din Miami.

viorel_ristea_a_murit_in_somnInima sportivului de 28 ani a încetat să mai bată joi, la ora 17:00, ora României. Din primele informaţii, Ristea a murit în somn în camera de hotel. El vea în palmares un loc 3 obţinut în 2009 în cadrul concursului Musclemania Universe din Las Vegas.

Schwarzenegger de România a lucrat cinci ani la Poştă, a fost manager de casă de producţie şi apoi consilier local la Primăria sectorului 4. S-a lăsat de politică pentru că vroia să ajungă campion mondial. A fost căsătorit câţiva ani însă a renunţat la mariaj pentru a se dedica sportului, scrie Adevărul.

Viorel Ristea a terminat Facultatea de Management turistic si comercial şi a absolvit Şcoala Naţională de Antrenori ca şef de promoţie. De altfel, a început să fie cunoscut în domeniul culturismului încă de la 21 de ani, când a început să câştige titluri de campion naţional.

„Am fost contactat încă din anul 2005 să particip la concursul Musclemania Universe din Las Vegas, dar din lipsa de fonduri la acea perioadă nu mi-am putut permite competiţia. Primul campionat mondial la care am participat a fost în 2007, unde m-am clasat pe locul al patrulea. În 2009, am obţinut locul 3 la Musclemania Universe, iar în 2010 m-am clasat al cincilea. Între timp am devenit imaginea Musclemania pe siteul lor şi sunt mândru de asta. Păcat că nu m-au şi plătit…”, declara Viorel Ristea pentru agentiadepresamondena.com la sfârşitul anului trecut.

1 comentariu

Ciu Huhu 17-06-2011 - 17:20

A murit foarte tinar la 28 se ani, mai stiu un culturist care a murit tinar, la 25 de ani, din cauza excesului de efort fizic!

Toate excesele-s daunatoare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult