Acasa Sport-AutoSport A prins curaj, după meciul cu Froch. Se bate Pavlik cu Bute?

A prins curaj, după meciul cu Froch. Se bate Pavlik cu Bute?

scris de L.M.
0 afisari

După ce a văzut meciul cu Froch, se pare că a prins curaj. Kelly Pavlik ar pute să se bată cu Lucian Bute.

A prins curaj, după meciul cu Froch. Se bate Pavlik cu Bute?

A prins curaj, după meciul cu Froch. Se bate Pavlik cu Bute?

Americanul Kelly Pavlik (38-2, 33 prin KO), în vârstă de 30 de ani, ar urma să fie viitorul adversar al lui Lucian Bute, după ce a devenit din ce în ce mai clar că britanicul Carl Froch îl va întâlni în următorul meci pe danezul Mikkel Kessler, informează boxingnews24.com. Promotorul lui Bute, Jean Bedard, a fost invitat să asiste la meciul Kelly Pavlik – Scott Sigmon, ce se va disputa sâmbătă, de către promotorii fostului campion mondial Carl Moretti şi Todd Duboef, transmite Mediafax.

„Am vrea un duel împotriva boxerilor de nivelul lui Pavlik sau o revanşă cu Froch„, a declarat Jean Bedard a declarat pentru agenţia QMI. „În cazul în care meciul cu Pavlik nu va avea loc, Bute ia în considerare trecerea la categoria semigrea”, a precizat sursa citată.

Kelly Pavlik a refuzat anul trecut să lupte împotriva lui Lucian Bute.

1 comentariu

Chris P. 09-06-2012 - 13:26

trecerea la semigrea nu cred ca ar fi de bun augur. Bute nu este un bun incasator si drept urmare nu cred ca ar face fata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult