Acasa Sport-AutoSport A revenit în România. Ce a declarat Simona Halep după eșecul de la Wimbledon

A revenit în România. Ce a declarat Simona Halep după eșecul de la Wimbledon

scris de S. P.
34 afisari

Simona Halep, a reveni duminică seară în România și a vorbit pe larg despre eșecul său de la Wimbledon, Grand Slam încheiat în chiar prima rundă, precum și despre planurile de viitor.

 Simona-Halep-aeroportHalep a dat asigurări că evoluțiile sale se vor îmbunătăți în viitor și că va lua o pauză de câteva zile, pentru a se reface din punct de vedere fizic.

„Sunt un pic supărată, dar mă simt bine că am venit acasă. Am jucat slab, nu m-am putut concentra. Fiecare este liber să spună ce dorește, este bună și critica, atunci când ai ceva de spus. Sunt convinsă că mai am multe de făcut în tenis. Mental nu sunt jos, dar vreau să iau o pauză de câteva zile. Îmi voi reveni, nu este o dramă.

Îmi pare rău că nu pot juca în turneul de la București. Anul trecut am jucat accidentată (n. red. – a cucerit titlul la Bucharest Open), dar am decis să nu mai particip.

Am auzit că am record la schimbatul antrenorilor anul acesta, sau în ultimii doi ani. Nu pot să mă laud cu faptul că schimb antrenorii foarte des, dar nu am găsit încă varianta perfectă cu care să mă simt bine mai mult timp. Sunt o persoană dificilă un pic și poate cer prea mult, uneori. O să încerc să-mi pun gândurile în ordine și să vad ce decizie voi lua”, a declarat Simona Halep, care a anunțat că următorul turneu la care va participa va fi cel de la Cincinatti, începând cu data de 3 august.

Simona Halep dezamăgeşte la al doilea turneu consecutiv de Grand Slam, după cel de la Roland Garros, când a fost învinsă în turul secund de croata Mirjana Lucic-Baroni.

Simona Halep, semifinalistă anul trecut, unica româncă din istorie în această fază la Wimbledon, mai participase de patru ori la Grand Slamul de la Wimbledon: în 2010 a fost eliminată în runda a doua a calificărilor de bielorusa Anastasiya Yakimova, în 2011 a ajuns în turul al doilea, unde a pierdut la mare luptă meciul cu Serena Williams (6-3, 2-6, 1-6), în 2012 a fost eliminată în runda inaugurală de iberica Anabel Medina Garrigues, iar în 2013 i-a dat emoții chinezoaicei Na Li, în turul secund (2-6, 6-1, 0-6).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult