Acasa Sport-AutoSport Acte de huliganism pe Arena Națională, la meciul România – Kosovo

Acte de huliganism pe Arena Națională, la meciul România – Kosovo

scris de D.P.
108 Afisari

Meciul România – Kosovo, de pe Arena Naţională, a fost întrerupt marți seară, în minutul 17, din cauza mai multor torțe aprinse în peluză și a mesajelor de pe bannere afișate de suporterii români, anunță GSP.

Partida s-a terminat după miezul nopții, scor 2-0 pentru România.

UPDATE 7.30: Federația Română de Fotbal a condamnat „comportamentul iresponsabil” al „grupului de spectatori”, iar Jandarmeria a anunțat că îi caută pe cei responsabili, după ce partida România – Kosovo a fost întreruptă 50 de minute pentru că fanii au făcut scandări și au afișat un banner cu mesaj politic. Citește și: Reacția FRF și a Jandarmeriei Capitalei după ce partida România – Kosovo a fost întreruptă 50 de minute din cauza fanilor UPDATE ora 0.30: Valentin Mihăilă înscrie în minutul 90+3. Meciul s-a încheiat 2-0.

UPDATE ora 0.21: Nicolae Stanciu a înscris în minutul 83, revanșându-se după un penalty ratat. Este 1-0 pentru România. UPDATE ora 23.43: A început repriza secundă a partidei.

UPDATE ora 23.28: Cele două echipe au intrat la vestiare, după ce prima repriză s-a încheiat. La pauză, scorul România – Kosovo este 0-0.

UPDATE ora 22.57: Partida România – Kosovo a fost reluată pe Arena Națională din Capitală, la ora 22.55. Arbitrul i-a avertizat pe jucători că va opri definitiv meciul la o nouă abatere. De altfel, și crainicul arenei a anunțat că la următorul incident partida se va încheia.

Meciul s-a reluat de la minutul 18, după o întrerupere care a durat aproximativ 50 de minute.

UPDATE ora 22.48: Jucătorii s-au întors pe teren, la 35 de minute de când meciul a fost oprit.

*** Știrea inițială: Potrivit GSP, ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au venit cu un banner „Basarabia e România, Kosovo e Serbia”. Fanii au aruncat și cu petarde și au aprins torțe. După ce jucătorii au stat câteva minute pe teren, arbitrul francez Willy Delajod a decis să întrerupă meciul și a trimis echipele să meargă la vestiare. Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut apel la calm şi au cerut fanilor să nu mai afişeze bannerul „Kosovo e Serbia”.

Partida are loc în preliminariile EURO 2024.

1 comentariu

?????? 18-09-2023 - 00:08

@ Arbitraj scandalos la Farul- FCSB , unde nu s-a văzut camera VAR pe care să o consulte arbitrul, arbitrului comunicîndu-i-se în cască deciziile în fazele litigioase, ceea ce scoate rezultatele partidelor de pe terenul de joc și le mută în afara terenului de joc, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS