Acasa Sport-AutoSport Adrian Mutu revine la Naţionlă

Adrian Mutu revine la Naţionlă

scris de Șt. C
8 afisari

Adrian Mutu, aflat intr-un conflict dur cu selectionerul Victor Piturca, are sanse mari sa revina la echipa nationala, a anuntat noul director tehnic al „tricolorilor”, Anghel Iordanescu.

Adrian Mutu

Anghel Iordanescu a prceizat insa ca Adrian Mutu ar trebui sa isi gaseasca o echipa din strainatate la care sa joace meci de meci.

„Din postura de director tehnic al nationalei, eu cred ca Adrian Mutu ar trebui sa joace in strainatate, ar trebui sa joace meci de meci si cred ca asa poate reveni la echipa nationala”, a spus Iordanescu la Sport.roVictor Piturca a anuntat ca nu il va mai convoca pe Adrian Mutu cat timp el se va ocupa de echipa nationala, dupa ce cei doi au avut mai multe schimburi de replici foarte dure. Mutu are sanse mari sa revina in Liga I din luna ianuarie, fiind in discutii avansate cu Petrolul Ploiesti.

1 comentariu

teo 29-12-2013 - 13:00

Chiar nu dorim sa avem o echipa nationala de viitor ? Chiar ne trebuie acest golan care va fi ca un mar stricat intr-un cos cu mere bune ?? Credeam ca noua conducere a nationalei va reforma echipa aducand acesti copii talentati care sunt vanduti pe te mir ce in strainatate !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult