Acasa Sport-AutoSport Agresorul de la Petrolul-Steaua era drogat şi a fost reţinut VIDEO

Agresorul de la Petrolul-Steaua era drogat şi a fost reţinut VIDEO

scris de Cristian Vultureanu
4 afisari

Fundaşul stelist George Galamaz, lovit de un suporter duminică seara, în timpul meciului dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua, din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, a suferit o fractură de os zigomatic, conform unor surse, şi ar putea avea nevoie de operaţie.

meci_petrolul_steaua_galamaz

Momentul agresiunii

FC Petrolul Ploieşti îi va acţiona în justiţie pe agresorul fundaşului stelist George Galamaz, dar şi pe cei care vor fi identificaţi pe înregistrările video că au aruncat cu petarde în suprafaţa de joc, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului ploieştean. Potrivit sursei citate, evenimentele de duminică seară sunt considerate un atac la adresa clubului, astfel că oficialii Petrolului au decis acţionarea în justiţie a lui Dragoş Enache şi a celor care au aruncat petarde pe teren.În acelaşi document se precizează că întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate revine firmei de pază care trebuia să asigure securitatea în interiorul arenei.
Ploieşteanul de 25 de ani care a intrat pe teren în timpul meciului dintre FC Petrolul Ploieşti şi Steaua s-a ales cu un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ploieşti, Adrian Oancea. De asemenea, surse judiciare afirmă că el era drogat şi făcea parte din gruparea Drogaţii a galeriei ploieştene. Procurorii l-au reţinut pe Dragoş Enache.
”Situaţia lui Galamaz este foarte gravă şi la prima vedere ar avea nevoie de o operaţie. Se încearcă transferul lui la un spital din Bucureşti. Tătăruşanu are o rană deschisă, probleme cu auzul şi ameţeli. Clar nu putea să mai continue meciul. Nu mai avem portari în lot şi sperăm ca eliminările să fie judecate corect la comisii’, a declarat directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, la sport.ro.
‘În viaţa mea nu am vazut aşa ceva, dar mă aşteptam să se întâmple asta cu galeria Petrolului. Ce am văzut nici acum 100 de ani nu se putea întâmpla. Arbitrul a procedat în litera regulamentului. Robert Dumitru a gestionat perfect conflictul, nu am nimic să îi reproşez. Nenorocitul ăla putea să aibă un cuţit şi să îl bage în jucători. Organizarea a lăsat de dorit. Unde era Jandarmeria? După părerea mea, singurul vinovat este Jandarmeria’, a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult