Acasa Sport-AutoSport Agresorul lui Galamaz consumase alcool şi metamfetamină

Agresorul lui Galamaz consumase alcool şi metamfetamină

scris de Matei Iliescu
11 afisari

Testul rapid antidrog atestă prezenţa în sângele agresorului lui Galamaz a metamfetaminei, un drog care cauzează stări de euforie şi este un puternic stimulent pentru sistemul nervos central.

Galamaz

Incidentul petrecut duminică seară pe stadionul din Ploieşti, la meciul Petrolul-Steaua, este anchetat de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.Anchetatorii au stabilit că în timpul desfăşurării partidei de fotbal Dragoş Petru Enache, aflat în tribune, a pătruns pe terenul de joc şi l-a lovit cu un obiect contondent pe fotbalistul stelist George Galamaz. În urma agresiunii, fotbalistul a fost, iniţial, transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti, apoi la Spitalul Militar din Capitală, unde, în funcţie de evoluţia stării medicale a acestuia, se va stabili încadrarea juridică a acestei fapte.

Dragoş Petru Enache a fost reţinut de procurori, fiind învinuit de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi port fără drept de armă în incinta unei arene sportive. El va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, a declarat că în momentul producerii faptei suporterul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,29 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Prin rezoluţia de luni a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Enache pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi port fără drept de armă în incinta unei arene sportive (prevăzută de legea privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive – Legea nr. 4/2008).

1 comentariu

vic 31-10-2011 - 20:52

daca ii faceti autopsia” sigur gasiti becalizme’, borcisme’ ,in g.ral makedonizme’ contra facute si din belsug pe piata romaneasca

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult