Acasa rss 1asig Alexandrion Group, noul sponsor al echipei de handbal CSA Steaua

Alexandrion Group, noul sponsor al echipei de handbal CSA Steaua

scris de Ștefan Constantinescu
17 afisari

Fundația Alexandrion Group este noul sponsor al echipei masculină de handbal Steaua. Cele două părți  au semnat un contract pe o durată de cinci ani de zile. Din sezonul următor, echipa de handbal se va numi CSA Steaua Alexandrion București.

Alexandrion Group, noul sponsor al echipei de handbal CSA Steaua

Alexandrion Group, noul sponsor al echipei de handbal CSA Steaua

Sezonul care va urma va fi unul în care se va pune bazele unui proiect, ce se va întinde pe durata a cinci ani de zile. „Acesta este momentul relansării echipei de handbal a clubului Steaua, asocierea reprezentând o garanţie a proiectului pe care dorim să-l implementăm. Contractul este valabil cinci ani timp în care echipa se va numi CSA Steaua Alexandrion Bucureşti. Ne aşteptăm ca după această asociere cu Alexandrion Group şi alte companii să se ni se alăture în acest proiect de construcţie a unei echipe campioane”, a declarat George Boroi, președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Obiectivul echipei va fi clasarea între primele șase formații ale campionatului, urmând ca pretențiile să crească de la an la an. „Nu am pus condiţie în acest parteneriat, un obiectiv de clasare pe un anumit loc, important este ca această echipă să facă performanţă. Eu unul mă simt foarte legat de acest club, pe care am ajuns să-l cunosc foarte bine din perioada în care am efectuat stagiul militar aici, în România. Am ales să sprijin handbalul, deoarece este un sport care are un ritm de creştere ridicat la nivel global”, a afirmat și președintele Alexandrion Group, sirianul Nawaf Salameh.

La rândul său, generalul (r.) Mihail Ozunu a declarat că se va implica personal în activitatea secţiei de handbal, chiar dacă este preşedinte de onoare al echipei de handbal

5 comentarii

MI-5 13-06-2014 - 13:55

Alexandrion Group sunt ăia cu coniacul pişăcios?

UnUL 13-06-2014 - 14:08

Nu fii rău, există și cognac mai prost ca ăsta!

UnUL 13-06-2014 - 14:15

„Nu fi..”, că iar îl apucă pandaliile pe Salaud.

UnUL 13-06-2014 - 14:17

Și nu mi-ar place „DELOC” să facă un atac cerbral.

UnUL 13-06-2014 - 14:18

„cerebral”, desigur!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult