ANAD: Control anti-doping la Steaua, 8 fotbalişti au dat probe | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport ANAD: Control anti-doping la Steaua, probe prelevate de la 8 fotbalişti

ANAD: Control anti-doping la Steaua, probe prelevate de la 8 fotbalişti

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Agenţia Naţionale Anti-Doping (ANAD) a supus unui test anti-doping opt fotbalişti de la liderul Ligii 1, Steaua, prin tragere la sorţi.

ANAD: Control anti-doping la Steaua – probe prelevate de la 8 fotbalişti (foto:sportvia.ro)

Cei opt fotbalişti ai Stelei care au fost nevoiţi să prezinte probe de urină şi de sânge au fost Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Bălan, Răzvan Stanca şi Lucian Filip. Într-un comunicat de presă remis de Agerpres, clubul Steaua „mulţumeşte reprezentanţilor ANAD pentru implicarea deosebită în combaterea dopajului în sport şi îşi demonstrează sprijinul pentru astfel de acţiuni, fiind în permanent contact cu aceştia, una dintre procedurile standard fiind aceea de a le comunica, în fiecare zi de vineri, programul complet al echipei noastre pentru săptămâna ce urmează”.

Procedeele folosite de ANAD de prelevare a probelor au fost lansate în fotbal la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud. Gruparea ”roş-albastră” a fost felicitată atât de către reprezentanţii ANAD, cât şi de către UEFA, pentru profesionalismul dovedit şi pentru faptul că, la fiecare testare anti-doping, rezultatele analizelor au fost negative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult