Acasa Sport-AutoSport Andone revine ca antrenor la CFR Cluj

Andone revine ca antrenor la CFR Cluj

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

După înfrângerea 0-5 pe propriul teren cu Rapid de sâmbătă, conducerea liderului CFR Cluj a hotărât să îl demită pe Jorge Costa şi să îl readucă pe Ioan Andone.

Ioan Andone (foto: citynews.ro)

După o şedinţă de peste 5 ore avută duminică seara, conducătorii de la CFR Cluj au hotărât să renunţe la servicile tehnicianului portughez Jorge Costa, nu atât din cauza rezultatului din ultimului meci, cât din cauza jocului slab prestat de clujeni în ultimele partide. Preşedintele echipei clujene, Iuliu Mureşan a precizat pt Sport.ro că nu regretă decizia de a renunţa la Jorge Costa şi că e mândru că a putut colabora cu fostul mare jucătorul al echipei FC Porto.

Cât despre noul antrenor care revine după o pauză de aproape 4 ani la Cluj, Iuliu Mureşan a afirmat că „Andone era singurul care putea să preia echipa, nu ne-am gândit la un antrenor român sau străin. Mă bucur că a acceptat Andone. Este foarte bun mobilizator, are experienţă mare şi ăsta e un lucru esenţial la fotbal. „, După etapa a 25-a din Liga 1, CFR Cluj este în continuare lider şi păstrează 5 puncte avans în faţa echipelor Steaua şi Dinamo şi 6 în faţa Rapidului.

Ioan Andone a mai antrenat pe CFR Cluj în perioada 2007-2008 realizând atunci eventul cu echipa din Gruia. Rapidul pare că s-a specializat în a schimba antrenorii de la CFR Cluj, sezonul trecut, Andrea Mandorlini fiind demis de la CFR Cluj tot după o înfrângere cu Rapid, scor 0-2 în Giuleşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult