Acasa Sport-AutoSport Preliminarii CM 2014. Anglia-Moldova scor 4-0 VIDEO

Preliminarii CM 2014. Anglia-Moldova scor 4-0 VIDEO

scris de Z.V.
4 afisari

Anglia a învins Republica Moldova, scor 4-0, în preliminariile Campionatului Mondial 2014. Au marcat Gerrard (12), Rickie Lambert (27) şi Danny Welbeck (45, 50).

Anglia-Moldova England-Moldova LIVE VIDEO. Preliminariile Campionatului Mondial 2014. Transmisiune în direct de pe Wembley (Londra). Echipa naţională de fotbal a R Moldova joacă cu Anglia, vineri 6 septembrie, la ora 22.00, pe stadionul Wembley, meciul retur, Campionatul Mondial 2014.

Anglia-Moldova England-Moldova LIVE VIDEO

Anglia-Moldova England-Moldova LIVE VIDEO

„Pentru fiecare este un vis să joci pe Wembley. Este un stadion care nu are nevoie de multe comentarii. Dacă vom obţine un punct, va fi un rezultat extraordinar”, a declarat atacantul Anatol Doroş în ajunul partidei. „Am sperat şi cred că voi juca pe Wembley. Nu am visat de mic copil să joc pe acest stadion, dar acum sper să joc pe un stadion cum este acesta”, a spus fundaşul Victor Golovatenco. „Moldova trebuie să joace concentrat, cu inimă pentru patrie. Trebuie să fim pregătiţi sută la sută şi să învăţăm din greşelile de la meciul trecut. Dacă o să obţinem un punct pe Wembley, va fi o senzaţie”, a precizat fundaşul Igor Armaş.

„Sîntem profesionişti. Ştim care sînt obiectivele. Cel mai important pentru noi este să nu fim indiferenţi şi să tratăm Moldova cu respect. Avem nevoie de trei puncte în acest meci, aşa că vrem să le obţinem”, a declarat jucătorul naţionalei Angliei Theo Walcott. „După rezultatul obţinut în deplasare s-ar părea că nu ar trebui să avem probleme cu Moldova. Nu cred însă că vineri seara va fi un meci uşor, dar cum am mai spus, dacă vom începe jocul la fel de bine cum a fost acolo, cred că ne putem impune”, a subliniat coechipierul James Milner.

La Chişinău echipa naţională a fost învinsă de fotbaliştii englezi cu scorul 5-0. Naţionala Angliei se situează pe locul doi în grupă cu 12 puncte acumulate, fiind depăşită de reprezentativa Muntenegrului, care are cu două puncte mai mult. ”Tricolorii” se află pe penultimul loc cu cinci puncte adunate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult