Acasa Sport-AutoSport Apocalipsa s-a jucat cu tragerea la sorţi: Tabloul Champions League identic cu cel de la repetiţii

Apocalipsa s-a jucat cu tragerea la sorţi: Tabloul Champions League identic cu cel de la repetiţii

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

O coincidenţă cu o şansă la două milioane s-a produs la tragerea UEFA Champions League de joi, 20 decembrie, tabloul pentru optimile Champions League extras fiind identic cu cel de la repetiţie.

Rezultatele de la repetitiile tragerii UEFA Champions League prezentate de SkySports miercuri (foto:whoateallthepies.tv)

La tragerea la sorţi care a avut loc cu o zi înainte de mult discutata Apocalipsă maiaşă de pe 21 decembrie, cele 8 meciuri extrase au fost identice cu cele de la repetiţia de miercuri. Deşi tragerea la sorţi este parţial direcţionată, în sensul că două cluburi din aceeaşi ţară şi echipele care au făcut parte din aceeaşi grupă nu se pot întâlni în faza optimilor de finală, şansele ca tragerea să fie identică cu cea de la repetiţii erau extrem de reduse, de 0,00005 %., potrivit ESPN.

Astfel, în urma acestei trageri la care câştigătoarele grupelor nu se pot întâlni între ele, acelaşi criteriu fiind aplicat şi pentru echipele clasate pe locul doi în faza grupelor, s-a stabilit următorul tablou pentru optimile Champions League:

Galatasaray Istanbul – Schalke 04

Celtic Glasgow –  Juventus Torino

Arsenal Londra – FC Bayern Munchen

Şahtior Doneţk – Borussia Dortmund

AC Milan – FC Barcelona

Real Madrid – Manchester United

Valencia CF – Paris Saint-Germain

Malaga – FC Porto

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult