Acasa Sport-AutoSport Apusul unei mari campioane!

Apusul unei mari campioane!

scris de Ștefan Constantinescu
59 afisari

Cătălina Ponor (30 de ani) se va retrage din gimnastică! Una dintre cele mai mari sportive din România, Ponor va mai participa doar la Mondialele de la Montreal. Gimnasta vrea să îşi incheie cariera cu un aur mondial, singura medalie care îi lipseşte din vitrina tixită de trofee.

Veşti proaste pentru fanii gimnasticii româneşti! În vârstă de 30 de ani, Cătălina Ponor a decis să se retragă definitiv din activitate. Nu înainte însă de a încerca să obţină singurul titlu care îi lipseşte din palmares: cel mondial.

Întrecerile de la Montreal vor reprezenta astfel ultima competiţie majoră la care va participa constănţeanca. Tripla campioană olimpică de la Atena va concura miercuri pentru calificarea în finalele de la bârnă şi sol.

Cătălina Ponor are un palmares impresionant: cinci medalii olimpice, din care trei de aur, 5 medalii cucerite la Campionatele Mondiale şi 13 la Europene. În aprilie, la Cluj, romanca a cucerit aurul european la bârnă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult