Acasa Sport-AutoSport Argint la Barcelona pentru Nicoleta Grasu

Argint la Barcelona pentru Nicoleta Grasu

scris de Ziua Veche
5 afisari

Nicoleta Grasu si-a adjudecat, miercuri seara, medalia de argint a probei de aruncarea discului din cadrul Campionatelor europene de atletism de la Barcelona, cu un rezultat de 63,48 m, fiind depasita la ultima incercare de croata Sandra Perkovic, medaliata cu aur, cu 64,67 m, transmite Agerpres.

Excepţionala atleta romanca reuseste, la aproape 39 de ani (ii va implini pe 11 septembrie) sa se autodepaseasca, acest titlu de vicecampioana europeana fiind cel mai bun rezultat al ei la campionatele continentale, dupa alte doua medalii, dar de bronz, in 1998, la Budapesta, si 2006, la Goteborg. si totusi, toţi romanii, si nu numai, aflaţi in tribunele Estadi Olimpic din Barcelona, ca si, probabil, toţi cei ce au urmarit intrecerile la televizor au primit cu un imens regret faptul ca aceasta senzaţionala sportiva a trecut, din nou, pe langa un titlu (la Mondiale are 4 medalii, dintre care 2 de argint si 2 de bronz), pe langa prima treapta a podiumului.

0 comentariu

Cazaciok 28-08-2010 - 16:22

Polonia a Cazut sub oamenii Moscovei

Polonia coteste spre indulcirea cu Moscova? Cat de convenabil a fost
accidentul si moartea fostului presedinte polonez Kaczynsky pentru Moscova, dupa cum se intoarce situatia. Sincer, daca nu ar fi fost doar un accident aviatic, sigur ar meritat inventat un asemenea accident de catre Moscova pentru a netezi calea agentilor sa-i spre putere si continuarea planului Glassnost.:))
Putin l-a assasinat pe fostul presedinte polonez pentru a deschide calea partizanilor sa-i spere putetre si modificarea balantei de putere in zona pentru a pregati revenirea Rusiei ca cel mai puternic jucator in zona si acum prin robinetul de gaz caspic, jucatorul puternic in toata Europa, in toti anii astia infiltrata de spionii sovietici din est spre vest prin cooptarea in UE. Toate tarile „cedate” de Rusia in 89 au fost doar caii troieni bagati in UE. Polonia e doar un exemplu. Iar acum rusii se intorc revigorati de petrol si gaz. Gorbaciov nu era un sovietic prost ci unul foarte iscusit si veninos. Acum va musca iar. Vom rezista veninului?
1989 pentru cunoscatori:
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=817.0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult