Acasa Sport-AutoSport Arrigo Sacchi si Zlatan Ibrahimovic, cearta in direct la televiziunea italiana

Arrigo Sacchi si Zlatan Ibrahimovic, cearta in direct la televiziunea italiana

scris de Ziua Veche
4 afisari

Fostul antrenor al echipei italiene de fotbal AC Milan, Arrigo Sacchi, si noua vedeta rossonera Zlatan Ibrahimovic au avut un schimb dur de replici in direct pe un post de televiziune italian, dupa meciul din Liga campionilor impotriva formatiei Auxerre, in care suedezul a marcat o dubla. Pe Mediaset Premium, Sacchi, invingator in C1 1989 si 1990 la conducerea AC Milan, a glumit pe seama masurii de pantof 47 a lui Ibra, spunand ca un jucator cu picioare mai mici decat acesta nu ar fi marcat. Hodoronc-tronc, suedezul a replicat: „Sacchi ar trebui sa invete sa taca”, provocand jena in studio. „Daca ai ceva sa-mi spui, vino si spune-mi in fata, nu la televizor. Nu ai dreptul si nu iti permit sa ma critici”, a continuat suedezul, ridicand inca si mai mult tonul.
Schimbul de replici a continuat in acelasi mod cateva zeci de secunde, incheindu-se cu semnificativa constatare a lui Sacchi: „Ai nevoie sa inveti bunele maniere, pustiule”.

 

0 comentariu

nik 31-08-2010 - 09:25

ivan nu se dezminte o sa vina si represalii aproape sigur economic

Stefan 31-08-2010 - 20:26

Restul e poveste..D-l Baconsky o gafa daca e urmata de alta= tampenie!

cercetas 31-08-2010 - 22:49

Nici in Iad incepe sa nu-i mai primeasca, i-a speriat pe draci rau de tot, pai era sa le faca o revolutie…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS