Acasa Sport-AutoSport ATP Cincinnati: Federer, victorie ȋn finala cu Ferrer

ATP Cincinnati: Federer, victorie ȋn finala cu Ferrer

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Elvețianul Roger Federer a câștigat duminică turneul de la Cincinnati trecându-și în palmares al 80-lea titlu ATP la simplu din cariera sa, între care 22 de categoria Masters 1000.

ATP Cincinnati: Federer, victorie ȋn finala cu Ferrer

Campionul din Țara Cantoanelor l-a învins duminică în finală, cu 6-3, 1-6, 6-2, pe spaniolul David Ferrer. Fostul număr unu mondial a semnat cu această ocazie al treilea succes al anului, după cele de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Hamburg (Germania), punând totodată capăt unei perioade de doi ani de insuccese în turneele Masters 1000, categoria cea mai importantă după cele de  Grand Slam, potrivit Agerpres.

La 33 de ani, Roger Federer afișează o formă de invidiat, cu numai o săptămână înaintea debutului ultimului turneu de Grand Slam al anului, Openul Statelor Unite. Jucătorul elvețian este deținătorul recordului de titluri de  Grand Slam din tenisul profesionist masculin (17), ultimul obținându-l însă în anul 2012, la Wimbledon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult