Acasa Sport-AutoSport Australian Open 2014: Simona Halep s-a calificat ȋn turul al III-lea

Australian Open 2014: Simona Halep s-a calificat ȋn turul al III-lea

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, după ce a învins-o, joi, 16 ianuarie, pe americanca de origine ucraineană Varvara Lepchenko.

Australian Open 2014: Simona Halep s-a calificat ȋn turul al III-lea (foto:paginiromanesti.ca)

Halep (22 ani, 11 WTA) a avut nevoie de 2 ore și 3 minute pentru a obține victoria ȋn trei seturi 4-6, 6-0, 6-1, ȋn fața numǎrului 50 WTA Varvara Lepchenko. Ȋn turul al treilea Simona o va întâlni pe kazaha Zarina Dias (20 ani, 152 WTA), victorioasă cu 6-4, 6-0 de neozeelandeza Marina Erakovic, care o eliminase în manșa inaugurală pe Sorana Cîrstea. Dias trecuse în calificări de Andreea Mitu, cu 5-7, 7-3, 6-0.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 75.000 de dolari australieni și 130 de puncte WTA. Programul zilei de joi a fost afectat de temperaturile foarte ridicate de la Antipozi, astfel că organizatorii au decis suspendarea meciurilor desfășurate în aer liber, iar întâlnirea de dublu feminin (turul I) dintre perechile Monica Niculescu/Klara Zakopalova — Irina Begu/Sorana Cîrstea a fost întreruptă după primul set, câștigat de cuplul româno-ceh cu 6-3.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult