Acasa Sport-AutoSport Australian Open. Simona HALEP – Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6

Australian Open. Simona HALEP – Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6

scris de Z.V.
15 afisari

Simona Halep, a patra favorită, a fost învinsă surprinzător de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, luni, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, în timp ce Irina Begu s-a calificat în turul secund.

Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, va deschide turneul de la Australian Open, urmând să joace pe arena Rod Laver cu americanca Shelby Rogers. Sportiva română a afirmat, într-o conferinţă de presă, că va da totul pentru a căştiga meciul cu Rogers.

Australian Open. Simona HALEP - Shelby Rogers

Australian Open. Simona HALEP – Shelby Rogers

Australian Open. Simona HALEP – Shelby Rogers. Halep a spus că este mai relaxată ca anul trecut, când a fost eliminată în primul tur de chinezoaica Zhang Shaui.

“Un singur lucru s-a schimbat, am venit mai devreme în Australia ca să mă obişnuiesc cu temperatura ridicată. Nu am fost în România de Crăciun. Asta este diferit, dar în rest nimic. Plus că nici nu am jucat mult la începutul anului, aşa că am avut timp să lucrez la jocul meu şi acum sunt mai relaxată, mai calmă. Australian Open. Simona HALEP – Shelby Rogers. Este un lucru special să deschizi turneul, pe cel mai mare stadion. Dar am mai jucat înainte aici, aşa că este OK”, a afirmat Halep.
Halep a adăugat că o cunoaşte bine pe adversara din primul tur, Shelby Rogers: „Va fi un meci greu, dar încerc să dau totul şi îmi doresc mult să câştig”.Australian Open. Simona HALEP – Shelby Rogers. Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, va juca în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02.00, în runda inaugurală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.Halep o va întâlni pe americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA, în primul meci de pe Rod Laver Arena.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult