Acasa Sport-AutoSport Barcelona rămâne fără antrenor. Tito Vilanova suferă din nou de cancer

Barcelona rămâne fără antrenor. Tito Vilanova suferă din nou de cancer

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova a decis să se retragă din funcţie după ce cancerul de care suferă a recidivat, echipa urmând să caute un înlocuitor pentru restul sezonului.

Barcelona rămâne fără antrenor. Tito Vilanova suferă din nou de cancer (foto: fcbarcelona.com)

Tito Vilanova a semnat în luna aprilie un contract pe doi ani cu FC Barcelona, după ce Josep Guardiola s-a retras de la conducerea tehnică. Sub conducerea lui Vilanova, FC Barcelona are nouă puncte deja avans în Primera Division. De altfel aceste este cel mai bun start din istoria Primera Division, înregistrând 15 victorii şi un egal în cele 16 etape disputate. De asemenea, gruparea catalană este calificată în optimile Ligii Campionilor.

Jurnaliştii spanioli de la El Mundo Deportivo au anunţat că Tito Vilanova ar putea fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce medicii i-au descoperit o tumoră. Presa spaniolă scrie că ar fi vorba de o recidivă. La 22 noiembrie 2011, Vilanova a fost operat pentru a i se extirpa o tumoră la glanda parotidă. Conform mediafax, Până în prezent, FC Barcelona nu a comunicat nimic pe acest subiect, însă a suspendat însă toate activităţile aflate în programul de miercuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult