Acasa Sport-AutoSport Baschet. Steaua CSM EximBank – Steaua CSM EximBank

Baschet. Steaua CSM EximBank – Steaua CSM EximBank

scris de Z.V.
24 afisari

Dupa o lunga asteptare, a venit vremea semifinalelor! Steaua CSM EximBank va da piept in penultimul act cu BC Mures Tg. Mures, primele doua partide avand loc in Sala Polivalenta din capitala, pe 29 aprilie de la ora 18:00, respectiv 30 aprilie, la ora 19:45.

baschet steaua bc mures semifinaleSteaua CSM EximBank a trecut in primul tur din play-off in minimum de meciuri de CSM Oradea, 3-0, insa seria a fost mult mai complicata decat o arata scorul. In primele doua partide din Sala Polivalenta, elevii lui Niksa Bavcevic s-au impus cu 80-79 si 79-77, in timp ce, in meciul din deplasare, au castigat la o diferenta de 5 puncte, 91-86.

De cealalta parte, BC Mures a trecut mai usor decat se astepta oricine de U BT Cluj Napoca. Muresenii s-au impus destul de lejer in primele doua meciuri din deplasare, 81-77 si 74-67, iar partida de pe teren propriu au invins categoric, 94-76.

In sezonul regulat, in partida de la Mures, Steaua s-a impus cu 86-78, cel mai bun marcator al ros albastrilor fiind Titus Nicoara cu 23 de puncte. In partida retur de la Bucuresti, din martie, BC Mures si-a luat revansa si s-a impus cu 76-65, pentru stelisti tot Titus Nicoara fiind cel mai bun marcator cu 18 puncte.

Ca o comparatie intre Steaua CSM EximBank si BC Mures, cel mai bun marcator al ros-albastrilor este Pankracije Barac cu o medie de 15,8 puncte pe meci, in timp ce, pentru mureseni, cel mai prolific marcator este Filip Adamovic cu 15,2 puncte reusite pe meci. Cel mai bun pasator decisiv al Stelei este tot Barac cu o medie de 3,4 pe meci, in timp ce, acelasi Adamovic este cel mai bun pasator de la mureseni, cu o medie de 5 pase decisive pe meci.

Primele doua partide vor avea loc in Sala Polivalenta. Meciul 1 al seriei va avea loc miercuri, 29 aprilie, de la ora 18:00, in timp ce, a doua confruntare va avea loc o zi mai tarziu, joi, 30 aprilie, ora 19:45.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS