Acasa Sport-AutoSport Becali a ales varza cu miel în loc de meci

Becali a ales varza cu miel în loc de meci

scris de Ziua Veche
3 afisari

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a explicat, joi, că a decis să plece acasă la pauza meciului din optimile Cupei României, Steaua – Sportul Studenţesc, când scorul era de 1-0 în favoarea oaspeţilor, pentru că familia i-a pregătit varză cu miel şi îi era foame. “Nu eram supărat, nu de asta am plecat. Am tăiat un miel, şi când mi-a spus nevasta mea că e gata mâncarea, a făcut-o mama, varză cu miel, am plecat. Îmi era foame. Nu aveam de ce să fiu supărat. Măcar să fie 1-0 tot timpul şi să călărim adversarul cum am făcut-o noi ieri. Aşa, nu o să am nicio emoţie”, a declarat Becali, citat de Mediafax. El a spus că l-a anunţat şi pe antrenorului Marius Lăcătuş de motivul plecării sale de la meci: “I-am spus lui Marius că am plecat pentru că îmi era foame şi a făcut mama o mâncare care îmi place mie”. Finanţatorul a precizat că a văzut mai bine finalul meciului de la televizorul său mare: “Am văzut finalul la televizor. Am un televizor mare, s-a văzut şi mai frumos”. Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, învingând, miercuri, după loviturile de departajare, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), formaţia Sportul Studenţesc.

 

 

0 comentariu

Viorica Ianc 02-09-2010 - 04:19

Doamna !

Si acum ascult cu placere glasul Vostru !

hatru 07-09-2010 - 22:26

Baragladina asta, in loc sa-si vada de batranetile ei senile, se baga ca musca in cal peste tot pe unde nu-i fierbe oala.Daca tot n-o mai cheama nimeni sa cante nici macar la parastase, hai sa inceapa sa-si dea cu parerea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult