Acasa Sport-AutoSport Becali a căzut la pace cu MApN. Steaua revine în Ghencea

Becali a căzut la pace cu MApN. Steaua revine în Ghencea

scris de Șt. C
18 afisari

Oficialii Stelei au batut palma cu oficialii MApN si au un acord de principiu pentru revenirea echipei in Ghencea incepand de saptamana viitoare.

Gazonul de pe Stadionul Ghencea, refacut cu 2000 de euro

Stadionul Ghencea

Steaua s-a angajat sa plateasca datoria stabilita de instanta pentru chiria din precedentul mandat, iar in paralel procesul privind marca si numele va continua. Meciurile din cupele europene si cele cu echipele din prima parte a campionatului se vor disputa pe National Arena, iar cele cu echipe mici in Ghencea. Prin noul contract, Steaua nu se va mai ocupa de ingrijirea bazei din Ghencea, MApN urmand sa se ocupe de paza si intretinere. De asemenea, stelistii vor folosi baza de pregatire din Ghencea atat pentru prima echipa cat si pentru juniori.

Am ajuns la un acord cu MApN. Acum aşteptăm să vedem ce spune Justiţia. Ce va decide judecătorul, aia facem, pentru că avem o datorie, dar nu e atât de mare cât spun ei. Cel mai uşor va fi pentru copii şi juniori, că era urât şi se antrenau prin alte părţi. Lumea a insistat, suporterii şi jucătorii, şi le voi face pe plac, dar pentru mine baza de la Buftea este elegantă, frumoasă, acolo îmi place să beau o cafea, pentru că e aerul curat. Stadionul Steaua mă costă dublu faţă de Arena Naţională şi Buftea. Doar paza costa sute de mii de euro pe an„, a spus Becali, la Gsp Tv.

3 comentarii

tanase 02-02-2012 - 16:03

Asta este foarte bine. I-a revenit mintea la cap lui Jiji. A vazut ca nu-i merge cu Oprea si s-a decis sa-si plateasca datoriile. Acum Steluta este asteptata in Ghencea!!!!

Mandea 02-02-2012 - 18:49

Becali daca vrea ca echipa sa joace pe Steaua, sa-si plateasca datoriile fata de armata, si sa lase smecheriile ca nu poate pacali la nesfarsit.

Oierica 02-02-2012 - 19:21

Oierica a castigat enorm din fotbal si era timpul sa faca un pas in spate in fata armatei. Ma bucur ca nu i-a mers cu oprea. Dar atentie, oierica e branza buna in burduf de caine. Luati-i banii mai intai si dupa aia primiti-l.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult