Acasa Sport-AutoSport Becali duce Steaua la Piteşti. Adio, Ghencea

Becali duce Steaua la Piteşti. Adio, Ghencea

scris de Șt. C
4 afisari

 Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că se află în negocieri avansate pentru a disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din Piteşti.

Becali duce Staua la Pitesti. Adio Ghencea

Becali duce Staua la Pitesti. Adio, Ghencea

Dacă ei îmi creează condiţii la Piteşti acolo vom juca. Să nu mă coste mai mult ca în Ghencea. Populaţia de acolo cred că iubeşte Steaua. Am ales această variantă pentru că Piteştiul este cel mai aproape de Bucureşti. O să plătesc doar în ziua meciului, pentru că o să venim acolo doar pentru jocuri, antrenamentele urmând să le facem la Bucureşti. Vom plăti doar cheltuielile curente, gaze, curent şi ce mai se consumă într-o zi de meci. Sută la sută o să vin să joc cu Steaua acolo„, a spus Gigi Becali.

Primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc, a afirmat că lucrurile sunt ca şi rezolvate cu venirea Stelei pe stadionul Nicolae Dobrin. „Nu vor fi probleme. Voi înainta propunerea Consiliului Local şi nu trebuie decât aprobată. Suntem de acord ca Steaua să vină să joace pe stadionul nostru şi astfel piteştenii să vadă şi ei meciuri de Liga I„, a spus Pendiuc.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua. Finanţatorul stelist se plânge de chiria foarte ridicată pe care trebuie să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua.

Totodată, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti anularea mărcii Steaua, aflată din anul 2003 în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, a anunţat, joi, într-un comunicat , că FC Steaua înregistra la data de 31 mai datorii din chirii în sumă de 997.705 lei, cărora li se adaugă penalizări calculate până la 31 decembrie 2010, de 258.148 de lei. Comandantul CSA mai afirmă că MApN doreşte ca FC Steaua să continue să joace pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Însă pentru ca FC Steaua să continue să evolueze pe arena din Bulevardul Ghencea trebuie ca gruparea să-şi achite datoriile şi să încheie un nou contract cu CSA Steaua. Becali a menţionat apoi că va discuta cu George Boroi posibilitatea încheierii unui nou contract.

Lotul echipei Steaua a efectuat primele antrenamente în vederea începerii noului sezon la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Vezi aici ce datorii are Becali la Ministerul Apărării Naţionale

1 comentariu

MONI 19-06-2011 - 14:57

STADIONU ASTA EEEEEEEEEEEEEEEEEE CASA IEI

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult