Acasa Sport-AutoSport Becali îl vrea pe Marica la Steaua

Becali îl vrea pe Marica la Steaua

scris de Șt. C
1 afisari

Gigi Becali l-a sunat, în timpul unei conferinţe pe care o susţinea miercuri, pe managerul general Mihai Stoica pentru a-i transmite să înceapă negocierile pentru atacantul Ciprian Marica, aflat liber de contract.

Din convorbirea lui Becali cu Mihai Stoica a reieşit faptul că managerului general al Stelei îi este destul de greu să-l convingă pe Marica să semneze cu formaţia „roş-albastră”. „Alo, Mihai, ia legătura cu Marica că am auzit că eşti prieten cu el şi fă o negociere. E foarte greu aşa ceva, dar încearcă. «…» Aaa, vorbeai cu el acum? Vezi, gând la gând cu bucurie. Atunci închid eu, vorbeşte cu el. Înseamnă că se face dacă tu vorbeai cu el şi eu te-am sunat.

Mie presa mi-a spus de Marica. «…» Da, şi eu cred că e foarte greu, dar poate vrea să joace şase luni, un an şi pe urmă să plece. Adică să-l lăsăm liber la ofertă, să se vândă singur el. Şi e mai bine să stai la Steaua şase luni sau un an şi pe urmă să te vinzi tu pe zece milioane singur. Dacă e băiat deştept, dacă nu, să mă sune pe mine să-l învăţ cum să facă”, a sunat conversaţia lui Becali cu Stoica, potrivit prosport.ro.

Ciprian Marica şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă contractul cu VfB Stuttgart. În cei patru ani petrecuţi în Germania, Marica a jucat în 93 de meciuri şi a marcat 19 goluri. Internaţionalul român a mai evoluat pentru Dinamo şi Şahtior Doneţk.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult