Acasa Sport-AutoSport Becali l-a adus la Dinamo pe Platini

Becali l-a adus la Dinamo pe Platini

scris de Șt. C
7 afisari

Michel Platini, un atacant brazilian cu acelasi nume ca al marelui fotbalist francez,  a semnat un contract pe trei ani cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, liderul Ligii I, a anunţat luni seara impresarul Ioan Becali.
Platini a semnat pe 3 ani cu Dinamo. Mi-a spus că este foarte încântat că a venit la o echipă care vrea să ia campionatul. El a considerat că sosise timpul să facă o schimbare, după ce a jucat trei ani la ŢSKA Sofia’, a declarat Becali la gsptv.

Becali l-a adus la Dinamo pe Platini

Preşedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea a confirmat acordul, însă a precizat că ‘mai sunt nişte lucruri pe care jucătorul trebuie să le rezolve la Sofia’. ‘E un transfer definitiv cu detalii de plată în diferite condiţii. Referinţele care le-a dat şi Florentin Petre au fost foarte importante, iar Ioan Andone i-a fost antrenor. Cred că e ultimul jucător transferat în această iarnă. Ciobotariu a spus că îl preferă pe Platini în locul aducerii unui fundaş stânga. El a spus că are soluţii pentru acel post’, a spus conducătorul dinamovist.
În vârstă de 28 ani, Michel Platini Ferreira Mesquita a disputat 65 de meciuri în tricoul lui ŢSKA Sofia, în toate competiţiile, înscriind 19 goluri. El a evoluat anterior la o altă formaţie bulgară, Cernomoreţ Burgas. În cursul carierei sale, atacantul a mai jucat pentru echipe din Brazilia, Mexic şi Hong Kong.

1 comentariu

Chris P. 13-02-2012 - 23:37

mare scamator si Platini asta… acum cateva zile intr-un amical impotriva lui Dinamo ii impartea cateva lovituri „prietenesti” lui Rus si acum e foarte incantat sa joace la Dinamo. foarte bine, sa joace, dar Dinamo tot nu ia campionatul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult