Acasa Sport-AutoSport Becali: Nici la puscarie, daca esti, nu poti fi exclus

Becali: Nici la puscarie, daca esti, nu poti fi exclus

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Comitetul de Urgenta al FRF a anuntat joi, printr-un un comunicat, excluderea din fotbal a oficialilor care recidiveaza cu declaratii jignitoare sau calomnioase. Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a plusat spunand ca se poate merge pana la interzicerea accesului recidivistilor pe stadioane.


Decizia survine scandalului dintre Gigi Becali si Adrian Porumboiu, purtat in ultimele zile prin intermediul televiziunilor, declansat dupa ce patronul Stelei l-a injurat, in direct, de mama pe vasluian. Este bine ca s-a decis asta, ca sa le fie frica, plus ca nu vreau sa ma mai cert cu cineva. Pe mine nu ma poate exclude nimeni! Nici la puscarie, daca esti, nu poti fi exclus. Numai printr-o hotarire judecatoreasca poti sa nu mai ai acces pe stadion. Eu l-am injurat pe Porumboiu pentru ca am fost provocat. Dar trebuie facuta o intreaga polologhie, nu stau acum sa reiau. Dar, repet, legea este utila”, a spus Becali, la GSP TV. Comitetul de Urgenta al FRF a decis monitorizarea persoanelor care recidiveaza cu declaratii jignitoare sau calomnioase, urmand ca aceastea sa fie excluse din activitatea fotbalistica sau sa fie declarate „persona non grata”, se arata intr-un comunicat al federatiei.

0 comentariu

michael 26-08-2010 - 21:41

tel-aviv bucuresti 486$ pe tarom pe el-al
350$ ceva e putred la tarom

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS