Acasa Sport-AutoSport Becali s-a apucat de cântat după FCSB – Farul

Becali s-a apucat de cântat după FCSB – Farul

scris de Misu Andrei
53 Afisari

FCSB, Faci Ce Spune Becali, poate deveni subiectul unui studiu de caz! Pentru că pare fascinant, însă această debandadă fotbalistică, după cum Adevărul a arătat aici, poate câștiga titlul în România, la capătul acestui sezon.

În stilul său caracteristic, patronul roș-albaștrilor a savurat marea victorie de luni seară, 2-1 cu liderul Farul Constanța. Dacă imediat după meci, Becali a evitat să vorbească la vreo emisiune, astăzi, când a apărut în fața reporterilor, acesta a cântat „Lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor“, imitându-l pe Cristi Borcea, care a rămas în istoria fotbalului românesc prin această replică, într-un moment în care Dinamo defila în prima ligă.

Ce a mai spus Gigi Becali după victoria cu Farul?

*Nu ne poate sta nimeni în cale. Îi spulberăm pe toți. Să nu lași adversarul să preia… Plus de asta, nu numai că Tavi Popescu a funcționat, dar Coman e cum era Messi la Barcelona! Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată n-a fost atât de bun. M-a bucurat când a spus că poate mai mult. Nu vorbim de cote. N-are rost să vorbim de cote. Să câștigăm campionatul, mergem în Liga Campionilor. Acolo e altă piață…

Play-off, etapa a IV-a

Sâmbătă: CFR Cluj – Sepsi 2-1

Duminică: CS U Craiova – Rapid 3-1

Luni: FCSB – Farul 2-1

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 37p*

4. CSU Craiova 32p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

Play-out, etapa a IV-a

Vineri: FC U Craiova – Voluntari 3-3

Vineri: UTA – Botoșani 0-2

Sâmbătă: Mioveni – Hermannstadt 0-2

Duminică: Petrolul – „U“ Cluj 0-2

Luni: FC Argeș – Chindia 1-0

Clasament

1. FC U Craiova 27p

2. Petrolul 27p

3. Botoşani 26p

4. Hermannstadt 24p

5. Voluntari 23p

6. „U“ Cluj 23p

7. Chindia 19p

8. UTA 18p*

9. FC Argeş 17p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS