Acasa Sport-AutoSport Beckham: Manchester United poate bate Barcelona în finala Ligii Campionilor

Beckham: Manchester United poate bate Barcelona în finala Ligii Campionilor

scris de Roland Catalin Pena
0 afisari

Fotbalistul englez al formaţiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, crede că Manchester United poate învinge formaţia FC Barcelona, în finala Ligii Campionilor, precizând că se aşteaptă la un „mare meci de fotbal”.

david_beckham

David Beckham

Manchester Unted este un club atât de mare, Alex Ferguson este un antrenor atât de mare…Dacă există o echipă şi un manager care poate învinge una dintre cele mai bune formaţii din lume, FC Barcelona, atunci aceasta este Manchester United. Le doresc mult succes pentru finală, va fi un mare meci de fotbal„, a declarat Beckham pentru Sky Sports, potrivit Mediafax.

Finala Ligii Campionilor dintre Manchester United şi FC Barcelona are loc, sâmbătă, de la ora 21.45, pe arena Wembley, din Londra.

Patruzeci şi trei de persoane au fost rănite uşor, vineri dimineaţă, la Barcelona, după ce Poliţia a dispersat cu forţa un grup mic de manifestanţi din Piaţa Catalunya.

Poliţişti cu căşti au folosit bâte şi gloanţe de cauciuc împotriva a câteva zeci de manifestanţi care blocau o intrare în piaţă, împiedicând trecerea camioanelor de la salubrizare. Manisfestanţii s-au dispersat în câteva minute.

„43 de persoane au fost rănite uşor, între care şi un poliţist. Cinci au fost spitalizaţi pentru contuzii multiple”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult