Acasa Sport-AutoSport Bellu si Bitang revin la Lotul feminin de gimnastica

Bellu si Bitang revin la Lotul feminin de gimnastica

scris de Ziua Veche
1 afisari

Lotul feminin de gimnastica va fi coordonat de Octavian Bellu si Marian Bitang, alaturi de directorul tehnic Anca Grigoras. Cei doi revin in aceasta pozitie dupa o absenta de cinci ani. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Adrian Stoica, decizia fiind luata la sedinta Comitetului Executiv.
„Ideea de baza este ca intentia Federatiei a fost de a corecta niste lucruri care nu mergeau la lotul feminin, cel putin la ultimele trei competitii majore. Concluzia noastra a fost ca pana si la inclusiv la Jocurile Olimpice sa reusim sa facem o figura cat mai frumoasa si de aceea am considerat corect sa ne adunam toate fortele. Nu a spus nimeni ca il da afara pe antrenorul coordonator Nicolae Forminte, anuntul lui reprezinta o decizie personala. Atat Octavian Bellu, cat si Mariana Bitang, au fost de acord sa vina mai aproape, sa ajute, si nu vad nicio vina in asta. Repet, nimeni nu a dorit sa-l indeparteze pe Nicolae Forminte. Nu cred ca s-a intamplat nimic spectaculos, decat ceea ce trebuia cu exceptia orgoliilor unei persoane. In urma sedintei Comitetului Executiv, noul colectiv coordonator al lotului feminin al Romaniei este format din Octavian Bellu, Mariana Bitang si directorul tehnic Anca Grigoras”, a spus Stoica, citat de Mediafax.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult