Acasa Sport-AutoSport Bergodi: Defectul romanilor este smecheria. Calitatea? Generozitatea

Bergodi: Defectul romanilor este smecheria. Calitatea? Generozitatea

scris de Ziua Veche
2 afisari

Cristiano Bergodi a declarat pentru Gazzetta dello Sport ca a fost cel umilit in Romania, Gigi Becali demitandu-l de la Steaua in direct la televizor: „In pauza meciului cu Serif din Europa League, Becali a intrat la vestiare si a atacat dur doi jucatori, doi tineri. I-am spus sa iasa afara si la final m-a demis. In direct la TV. E cel mai urat viciu al patronilor romani: nu exista respect pentru rol, vor sa se bage mereu peste tot”.


Bergodi are, totusi, potrivit Prosport, cuvinte de lauda pentru Liga 1: „Fotbalistii stau bine cu tehnica, oamenii sunt pasionali si competenti. Fanii vor mereu un fotbal ofensiv si nespeculativ. Nu vor mingi lungi, ci joc combinativ, cu pase pe jos. Practic, acolo mi-am format sinteza filosofiei pe care o aplic la Modena”.

Principalul defect al romanilor, in viziunea lui Bergodi: „Smecheria, inventivitatea, in sensul rau al cuvantului”.

Cu toate acestea Bergodi s-ar intoarce oricand in Romania, ultima echipa care l-a contactat fiind Universitatea Craiova: „M-as intoarce in Romania. Jucatorii si jurnalistii ma suna mereu de-acolo. Chiar Universitatea Craiova m-a ofertat acum cateva luni. Inseamna ca am lasat amintiri placute acolo”.

Tehnicianul Modenei a spus si care este calitatea numarul 1 a romanilor: „Sunt generosi!”.

0 comentariu

radu 31-08-2010 - 07:08

marko-ur si orban „de la ungaria” nu-i dau dispozitie lu’boc sa aplice legea, nici ca se intampla ceva !!! Cine crede ca se intampla ceva in Romanica noastra fara acceptul expres al ong-udmr de inseala groaznic.

nik 31-08-2010 - 09:15

vreti sa prostiti secui.concret ce ati facut pentru ei ca doar vau votat.verestoi frundo marko beela……… 20 de ani ati fost la ciolan vati umplut conturile.can un secui castiga 80 de dolari pe luna frundo juca o partida de tenis cu nastase pe 100 de dolari.sper ca adevarati secui se vor destepta si va vor da picioare in cur ca altceva nu meritati

P.F. 31-08-2010 - 14:55

Panourile secuilor sunt prea aproape de axa drumului.

P.F. 31-08-2010 - 14:57

Panourile secuilor sunt prea aproape de axa drumului. Bravo, sunteti un partid modern care aspira la valorile europene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult