Acasa Sport-AutoSport Biletele la meciul Dinamo-Barcelona se pot cumpăra doar online, vezi unde!

Biletele la meciul Dinamo-Barcelona se pot cumpăra doar online, vezi unde!

scris de Laurentiu Banches
42 afisari

Fanii fotbalului care doresc să îşi achiziţioneze bilete la amicalul Dinamo – Barcelona vor trebuie să le comande online accesând site-ul Arenei Naţionale.

Dinamo vs Barcelona: Biletele se vand DOAR online

Biletele la amicalul verii în fotbalul românesc dintre Dinamo şi FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, vor putea fi achiziţionate exclusiv de pe site-ul Arenei Naţionale, (biletenationalarena.ro) accesând linkul de AICI, pentru următoarele două săptămâni. În cazul în care biletele nu se vor epuiza în această perioadă ele vor fi puse în vânzare în zilele premergătoare partidei la casele de bilete de la Naţional Arena şi de la Stadionul din Ştefan cel Mare.

În acest weekend, s-au vândut conform gsp.ro, 10.600 de tichete din totalul de 52.000 scoase la vânzare. Preţul biletelor variază de la 99 lei la peluze, categoria 3, la 935 lei la categoria VIP 1. Înainte de partida cu Dinamo, Barcelona va mai susţine amicale cu Hamburg (24 iulie), Paris Saint Germain(Paris), reprezentativa Marocului(4 august) şi IFK Göteborg (8 august).

Preţul biletelor la amicalul Dinamo Barcelona:

Peluze: inel 1 – 165 lei, inel 2 – 132 lei, inel 3 – 99 lei

Tribuna 1: inel 2 – 275 lei, inel 3 – 253 lei

Tribuna 2: inel 1 – 297 lei, inel 2 – 275 lei, inel 3 – 253 lei

VIP 1 – 935 lei, VIP 2 – 715 lei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult