Acasa Sport-AutoSport Bill Clinton este presedintele de onoare al candidaturii SUA pentru CM din 2018 sau 2022

Bill Clinton este presedintele de onoare al candidaturii SUA pentru CM din 2018 sau 2022

scris de Ziua Veche
37 afisari

 

Bill Clinton, fostul presedinte al SUA, a acceptat sa fie presedinte de onoare al candidaturii americane pentru organizarea Cupei Mondiale de Fotbal din 2018 sau 2022, a precizat Federatia americana de specialitate, citata de Agerpres.

 

”Presedintele Clinton o sa fie implicat in promovarea candidaturii americane, in lunile viitoare, care sunt decisive pentru alegerea din luna decembrie”, se arata in comunicatul Federatiei americane de fotbal.

 

In momentul de fata exista noua candidate pentru gazduirea Cupei Mondiale din 2018 si/sau 2022, care au depus vineri dosarele de candidatura. In afara de SUA, este vorba despre Australia, tandemul Belgia – Olanda, Marea Britanie, Rusia, Spania-Portugalia, Japonia, Coreea de Sud si Qatar.

 

Decizia finala de atribuire a Cupelor Mondiale din 2018 si 2022 se va adopta la 2 decembrie 2010, la Zurich, la sediul Federatiei Internationale de Fotbal – FIFA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult