Acasa Sport-AutoSport Birourile de la Stadionul Steaua, vandalizate

Birourile de la Stadionul Steaua, vandalizate

scris de Ziua Veche
1 afisari

Doi indivizi au vandalizat, joi, mai multe birouri ale Clubului Steaua Bucuresti, ei fiind surprinsi de camerele de supraveghere, a declarat pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.


„In jurul orei 04.00, doi indivizi, dupa cum arata camerele de supraveghere, au patruns in stadionul Steaua, au intrat pe toate etajele, (…) au ravasit mai multe birouri, 15-16, au smuls o casa de bani din pardoseala. Acolo au intrat prin fortarea unui grilaj, au taiat-o cu un flex si nu au luat nimic pentru ca ea continea niste documente si suma de 50 de lei”, a afirmat Christian Ciocan.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca cei doi indivizi nu au fost prinsi deocamdata si ca in prezent se fac cercetari.

„Suntem in curs de verificari si vom sti cine sunt cei doi si ce i-a determinat sa faca lucrul acesta. Au vandalizat inclusiv biroul presedintelui Valeriu Argaseala si al contabilului sef „, a sustinut Ciocan.

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a declarat joi ca hotii care au vandalizat birourile gruparii din Ghencea au cautat probabil banii incasati din vanzarea biletelor la meciul de sambata, cu Universitatea Craiova.

Au facut mai mult dezordine. Cautau bani, dar nu au gasit. Au crezut ca gasesc banii din biletele de la meciul cu Universitatea Craiova, care au fost vreo 4-5 miliarde de lei vechi”, a declarat Becali la sport.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult