Acasa Sport-AutoSport Bistriţa a eliminat CFR chiar în Gruia

Bistriţa a eliminat CFR chiar în Gruia

scris de Ziua Veche
2 afisari

CFR Cluj a fost eliminată de Gloria Bistriţa, în sferturile de finală ale Cupei României. Unicul gol al meciului a fost marcat de Junior Moraes, din penalty.

Ultima formaţie care învinsese CFR-ul în Cupa României a fost Poli Timişoara, în optimile Cupei României, ediţia (2006-2007).

Iuliu Mureşan: „Mi se pare suspect cum tuşierul care era la 60 de metri distanţă de fază a ridicat fanionul, iar Balaja, care se afla la zece metri de zona în care a existat contact, nu a dat nimic. A fost fault în afara careului, nu penalty”.

Jean Pădureanu: „La ce luptă pentru bani e în Liga I, cred că se va găsi un nebun care să dea şi cu pistolul. CFR e o echipă puternică, dar a avut ghinion azi. A fost o surpriză calificarea noastră„.

Sorin Cîrţu a alergat, potrivit Adevarul.ro, pe tunelul de la vestiare după asistentul Vidan, cel care a ridicat fanionul la faza penalty-ului controversat acordat Bistriţei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult