Acasa Sport-AutoSport Blanc mulţumit. Lucescu Jr. fustrat

Blanc mulţumit. Lucescu Jr. fustrat

scris de Ziua Veche
38 afisari

În declaraţia făcută după meciul Franţa-România (2-0), de sâmbătă seara, din preliminariile Campionatului european de fotbal 2012, antrenorul echipei Franţei, Laurent Blanc s-a arătat mulţumit atât de rezultat, cât şi de vădita schimbare de atmosferă din grupul pe care îl conduce.


Neuitând să remarce dificultatea adversarului de pe Stade de France, Blanc a spus: „Am dat peste o echipă bine organizată, care nu a riscat nimic. Aşa că am cerut jucătorilor mei să fie răbdători, spunându-le că nu este interzis săştigi în ultimele minute. Echipa nu s-a descurajat şi a crezut tot timpul în posibilitatea victoriei. Această stare de spirit mi-a plăcut mult. Jucătorii au dat totul şi au fost recompensaţi. Sunt foarte mulţumit de toată această săptămână împreună şi de cei 23 de jucători. Suntem pe cale să creăm ceva. Ne simţim bine împreună, au fost şi perioade delicate, dar ne savurăm bucuria”.

Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a declarat că frustrarea cea mai mare a eşecului cu vine din faptul că tricolorii au primit gol când controlau jocul.

”Am blocat toate acţiunile echipei Franţei, fără a da posibilitatea să îşi creeze vreo ocazie. Am jucat cu prea mare frică şi am pierdut uşor mingile câştigate greu. Repriza a doua a fost mai spectaculoasă, cu ocazii de ambele părţi. Franţa a avut mai multe şanse, având o valoare tehnică incredibilă. Totuşi, frustrarea cea mai mare vine din faptul că am luat gol într-un moment când controlam jocul, stăteam bine pe teren şi Franţa părea că se obişnuise cu ideea egalului. Am pierdut o minge la marginea careului lor, n-am întrerupt jocul, chiar dacă ştiam că sunt foarte periculoşi în genul acesta de faze. Am luat gol şi aceasta a fost istoria meciului”, a declarat Lucescu la conferinţa de presă de după meci, citat de Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult