Acasa Sport-AutoSport Blatter isi cere scuze pentru gafele arbitrilor

Blatter isi cere scuze pentru gafele arbitrilor

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Presedintele FIFA, Joseph Blatter, si-a cerut scuze, marti, pentru erorile de arbitraj din optimile de finala ale Cupei Mondiale din Africa de Sud si a declarat ca problema arbitrajului video va fi evocata intra-o reuniune a forului mondial, informeaza Mediafax.


Elvetianul si-a prezentat scuzele Angliei si Mexicului, cele doua echipe victime ale arbitrajelor din optimile de finala, dupa ce FIFA nu a avut nicio reactie fata de indignarea la nivel mondial, provocata de gravele erori de arbitraj din jocurile Germania – Anglia (4-1) si Argentina – Mexic (3-1). Golul nevalidat englezului Franck Lampard in meciul cu Germania si reusita din ofsaid a argentinianului Carlos Tevez in poarta Mexicului au relansat dezbaterile referitoare la necesitatea introducerii probei video in arbitraj, solicitare neagreata de International Board si de FIFA. Arbitrul uruguayan Jorge Larrionda nu a acordat un gol valabil marcat de englezul Frank Lampard. Sutul sau a lovit transversala, iar apoi balonul a trecut clar de linia portii, conform reluarilor televizate, la meciul Anglia – Germania, in optimile Cupei Mondiale, de duminica, de la Bloemfontein. Tot duminica, arbitrul italian Roberto Rosetti a validat un gol marcat pentru Argentina de Carlos Tevez, din ofsaid, la meciul cu Mexic, de la Johannesburg, din aceeasi faza a competitiei.

0 comentariu

Liviu 26-08-2010 - 12:12

Culoarea „gri-murdar” ma duce cu gandul la sobolani (de unde si nuanta gri-sobolan !) si la mocirla … Adevarul este ca nu suntem, nu am fost si nici nu o sa fim niciodata ceea ce ar trebui sa fim ! Daca am fi fost am fi „fogocitat” pana acum murdaria … Insa noi ne complacem in mocirla in care ne-am nascut si in care suntem nevoiti sa traim ! Degeaba mai ridica cate unul glasul ca este imediat improscat cu noroi … Numai d-nul Seran cata mizerie a putut sa accepte pe aici si cu toate acestea nu se lasa ! Dar, de oriunde am spune mai raspicat sau nu, mai elegant sau nu, problema este ca nu se rezolva nimic si generatii de-a randul sunt distruse si compromise. Parintii insasi, educatorii, formatorii, actioneaza intr-un mod cat se poate de distructiv, distrug initiativa, in numele smecherelilor lor sobolanoase si pentru a perpetua in continuare sobolaneala, colcaiala, distrug tot si compromit orice. Combinatiile in care intra, frica cu care au trait dintotdeauna, sufletul de sluga ii impiedica sa fie oameni. Unii saracii nici nu stiu cum este sa fii cu adevarat liber, sa-ti spui corect si simplu punctul de vedere, sa spui ca vezi negru atunci cand este negru si nu ca vezi alb pentru ca asa ti s-a indus … Toate relatiile: de munca, economice, juridice, de absolut toate naturile, sunt pervertite si facute sa pare ca ar fi ceea ce trebuie cand ele sunt foarte departe de adevar si realitate. Responsabilitatea este a celor care au tacut pana acum, a celor care de fapt au ajutat la „uciderea” spiritului lui Eminescu. Ei sunt si acum printre noi, pot fi identificati clar si fara echivoc, pot fi trasi la raspundere pentru lucruri mai mulr decat morale, insa din nefericire sunt prea multi ! SUNT MAJORITATEA !!! Iar in democratie nu ai cum sa te pui cu majoritatea …

Ghita 26-08-2010 - 12:38

Vorba aia, sa fim si pro si contra in celasi timp, ca nu se stie dincotro bate vantul.
Sau poate ca te limitezi la cat poti sa intelegi.

Liviu 26-08-2010 - 13:44

Nu stiu care-i problema ta dar banuiesc: nu iti vine sa crezi ca in generatiile ceva mai tinere decat tine mai sunt si oameni capabili, oameni care nu accepta compromisuri, incoruptibili ! Si fara indoiala ca ai apucat sa faci compromisuri si in consecinta toti trebuie sa urmeze calea ta ca alta nu-i !!! Ca pe tine referirile la cei mai in varsta, cei care ar trebui sa fie responsabili, te deranjeaza cel mai mult … Fara indoiala ca au fost si printre voi unii care au spus nu, unii care nu au facut compromisuri dar care pana la urma si la urma au cedat ca trebuie sa-ti traiasti viata pana la urma ! Bineinteles ca aici nu este vorba de eroi, te unii care sa moara literalmente pentru o idee … Vremurile acelea au apus odata cu Eminescu (sau mai bine spus vremurile asasinatelor atunci au inceput !). Treaba este sa luam atitudine si sa ne impotrivim sistemului care in mod evident este prost. Nu stiu pe ce te bazezi cand scrii cele ce le scrii dar eu pana si in acest moment trag de pe urma atitudinii mele intransigente. Si culmea, istoria se repeta, stiu bine ca nu poate fi decat asa in aceste conditii, insa eu tot ma impotrivesc si spun lucrurilor pe nume. Pana cand ? E, uite ca aici este un semn de intrebare ! Te anunt special, sa-mi lasi o adresa de contact !!!

Ghita 26-08-2010 - 14:01

Vino cu propuneri de redresare a situatiei, daca zici ca esti tanar si in putere. Ai un stil cam confuz. Cand critici o situatie, da-ne si solutia problemei. Ma intreb daca chiar ai fi in stare sa faci ceva, daca ai avea sansa asta.

Liviu 26-08-2010 - 14:47

… nu vreau sa monopolizam comentariile cu dialogul nostru in contradictoriu (pe care probabil ca l-am mai purtat pe forumul vechi) prin care sa ne aratam muschii si sa dovedim care-i mai dAshtept !

Am mai scris dar pentru ca probabil sunt unii care nu au participat la forumul vechi repet: o indreptare simpla si relativ rapida a lucrurilor se poate face prin adoptarea unor criterii de recunoastere a valorilor in absolut toate domeniile de activitate. Criterii de care sa ne tinem consecvent, fara derogari sau lucruri aranjate … Acest lucru implica intr-o prima analiza urmatoarele:
1) Multi dintre cei din „garda” veche isi vor pierde pozitiile castigate prin smecherii si vor ajunge la locul lor real;
2) Vom constata de asemenea ca nu prea mai avem ce sa punem in loc ! Atunci se vor accepta fara nicio discriminare orice oameni care respecta criteriile cerute, dispusi sa lucreze aici, in conditiile de la noi si sub juramant de credinta pentru aceasta tara ROMANIA !!!
3) La inceput lucrurile nu vor merge mai deloc ramanand fonduri „neaccesate” (asa cum se intampla deja in relatia cu europenii !) deoarece relatiile nu se vor mai baza pe smechereala si licitatii contrafacute ci pe performanta adevarata sustinuta de valoare si nu de banii castigati incorect.

Este extrem de greu in conditiile in care oamenii sunt obisnuiti intr-un fel, raspund mai degraba la vederea biciului si nu la cuvant … Dar macar s-ar pune bazele unei dezvoltari corecte chiar daca miscarea va fi redusa. Dar ori de cate ori cineva a incercat in tara asta sa elaboreze un sistem de criterii coerent, care sa recunoasca cu adevarat valoarea, a terminat prin a fi inlaturat ! Inlaturarea nu s-a produs ca efect direct al smecherilor de la conducere ci ca efect al fraierilor care s-au lasat manipulati si care nu au inteles ca numai in felul asta vor trai mai bine !

Ghita 26-08-2010 - 15:22

Domnule, esti produsul acestor vremuri.
Lucrurile se vor aseza cand Romania va fi condusa de un grup de indivizi foarte bogati, ce vor intra in contradictie cu fortele straine care ne sug acum. Ei vor reorganiza structurile statului. Daca nu scapam de vidul de putere, vom fi jupuiti de straini prin intermediul unor executanti bine platiti, ca cei care au condus tara in ultimii douazeci de ani. Totul pleaca de la proprietate. Cei care vor avea forta necesara, ii vor pune la munca pe ceilalti. Se va termina si cu furatul, cu „criteriile”, cu cafelele in timpul serviciului. Criteriile le vor face proprietarii companiilor, iar angajatii se vor conforma.

Pribeagul 26-08-2010 - 17:26

“Când privesc zilele de-aur a scripturelor române,
Mă cufund ca într-o mare de visări dulci şi senine
Şi în jur parcă-mi colindă dulci şi mândre primăveri…”

N-are cum sa nu fie asa cad te gindesti ca stramosii tai au fost tracii (neamul cel mai numeros dupa inzi) si romanii (neamul cel mai ordonat); cind te gindesti la stelele calauzitoare ale romanismului: asanestii, basarabii, Mircea, Stefan, Neagoe, Mihai, Brincoveanu… Scoala Ardeleana, pasoptistii… fauritorii Romaniei Mari,…; cind te gindesti ca stramosii tai au fondat civilizatia europeana si au stat la baza fauririi popoarelor moderne vecine; cind te gindesti ca stramosii tai, strajeri la “poarta furtunilor”, au rezistat si ne-au adus, ca romani, in modernitate.

Catarat pe umerii vinjosi ai acestor uriasi, ce face prim-ministrul nostru, dl Boc? “Continua” stradania stramosilor nostri de imbunatatire a performantelor tarii prin promovarea si numirea in functiile de raspundere ale statului a celor mai instruiti, talentati si capabili tineri, cei care s-au remarcat prin performantele obtinute in universitatile de virf ale lumii; astfel:

Pribeagul 26-08-2010 - 17:26

“Un tanar de 28 de ani, El Hayes Artur Roland, a fost numit in data de 10 august in functia de director general al furnizorului de energie electrica de stat Electrica Furnizare Transilvania Nord, companie care detine o cota de 7% pe piata de comert cu electricitate pentru consumatorii finali. El Hayes a fost promovat din functia de director comercial al aceleiasi societati, post ocupat din octombrie 2009. Aceasta e singura experienta in sectorul energetic a noului sef, pentru ca pana anul trecut el s-a remarcat ca angajat in Primaria Cluj, unde a fost inspector la Serviciul impuneri si sef la Serviciul executare silita. Pana sa ajunga la primarie a fost pe rand ospatar, receptioner, meserie pentru care a facut si cursuri de perfec¬tionare, director comercial la o com¬panie din Cluj si referent de marke¬ting. Ascensiunea sa de la pozitia de ospatar la cea de director general la o companie energetica s-a datorat calitatii de membru al PDL si protejat al deputa¬tului milionar de Cluj Daniel Buda.”

Cine o mai fi si Buda asta? Sigur o… buda.

Mai Boc, oricit as vrea sa te mai sustin, n-am ce face: sa vina in locul tau oricine, chiar si… Liliana Mincă Ghervasuc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult