Acasa Sport-AutoSport Boniek: “Ticălosul” de Mutu combină lucrurile mai ceva ca Al Capone

Boniek: “Ticălosul” de Mutu combină lucrurile mai ceva ca Al Capone

scris de R. C.P.
6 afisari

„Cred că atunci când ai o meserie ca aceea de fotbalist, care este un vis devenit realitate şi te face să devii bogat, trebuie să dai întotdeauna dovadă de profesionalism şi să fii serios.

Boniek şi Platini în tricourile lui JuventusDupă ce te retragi, ai tot timpul ca să faci ceea ce doreşti. În cazul românului spun că Mutu este cel care are nevoie de fotbal, fotbalul merge înainte şi fără Mutu, se schimbă puţin. Idolilor din fotbal li se poate ierta orice, dar există o limită care nu se poate depăşi. Dacă o depăşeşte cineva, mulţumesc şi la revedere. Rămânem prieteni.

Nu ştiu dacă acesta este cazul lui Mutu. Pe Adrian îl admir ca jucător, este o plăcere să îl văd jucând, dar «ticălosul» reuşeşte să combine lucrurile cum nici Al Capone nu ar fi reuşit să o facă în vremea sa. Dacă nu va deveni o persoană serioasă, nu m-aş mira dacă la finalul sezonului Fiorentina va decide să renunţe la el. O echipă suferă din cauza unor astfel de comportamente. Acum depinde de el, trebuie să decidă ce să facă”, a spus Boniek, fost component al echipei AS Roma, adversara de duminică a Fiorentinei, în Serie A, potrivit Realitatea.net.

Polonezul Zbigniew Boniek face parte din topul FIFA al celor mai buni 100 de fotbalişti ai tuturor timpurilor şi a făcut parte din marea echipă a Juventusului condusă din teren de către Michel Platini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult