Acasa Sport-AutoSport Bourceanu s-a transferat la Steaua

Bourceanu s-a transferat la Steaua

scris de A.B.
3 afisari

Poli Timişoara a anunţat pe site-ul oficial că jucătorul Alexandru Bourceanu va fi transferat definitiv la Steaua, în timp ce Stefan Nikolic va fi împrumutat timp de un an, cu opţiune de cumpărare pentru o sumă de circa un milion de euro.

„Cu privire la transferurile jucătorilor Alexandru Bourceanu şi Stefan Nikolic la Steaua Bucureşti, îi informăm pe suporterii noştri următoarele: Bourceanu se va transfera definitiv pentru o sumă de aproximativ 700.000 de euro. Nikolic va fi împrumutat timp de un an, cu opţiune de cumpărare pentru o sumă de circa un milion de euro.

Pentru acest împrumut, Steaua va plăti în jurul a 250.000 de euro, sumă care va fi scăzută din suma de transfer în cazul în care Steaua va activa opţiunea sau o va pierde în cazul în care nu perfectează transferul. Din sumele încasate, clubul îşi va plăti cheltuielile de funcţionare, în special datoriile curente la bugetul statului”, a anunţat clubul timişorean.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult