Acasa Sport-AutoSport Box. Amir Khan făcut KO de Danny Garcia VIDEO

Box. Amir Khan făcut KO de Danny Garcia VIDEO

scris de A.P.
3 afisari

Boxerul american Danny Garcia l-a învins prin KO în repriza a 4-a pe britanicul Amir Khan, într-un meci disputat sâmbătă la Las Vegas pentru unificarea centurilor WBC la super-pană şi WBA la light-welter.

Box. Amir Khan făcut KO de Danny Garcia

Khan, 26 ani, pierduse titlul WBA al categoriei light-welter în luna decembrie în faţa americanului Lamont Peterson, după o decizie controversată, iar revanşă ce trebuia să aibă loc în luna mai a fost anulată după ce Peterson a fost depistat pozitiv la testosteron. WBA l-a anunţat miercuri pe britanic, vicecampion olimpic în 2004, că şi-a recuperat centura la categoria super-uşoară după ce lui Peterson i-a fost retras titlul. El rămâne cu un palmares de 26 victorii şi 3 înfrângeri.
Garcia, 24 ani, care câştigase titlul WBC de la mexicanul Erik Morales în martie, rămâne neînvins în 24 de meciuri. Arbitrul Kenny Bayless a pus capăt luptei în repriza a 4-a, când Khan a fost trimis a 3-a oară la podea. Britanicul ar fi vrut să reia lupta, dar fără succes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult