Box. Ce a spus Froch despre victoria lui Bute în faţa lui Gracev | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Box. Ce a spus Froch despre victoria lui Bute în faţa lui Gracev

Box. Ce a spus Froch despre victoria lui Bute în faţa lui Gracev

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Carl Froch, campionul mondial la categoria supermijlocie (versiunea IBF), nu a fost impresionat de prestaţia românului Lucian Bute în meciul câştigat la puncte în faţa rusului Denis Gracev.

Box: Carl Froch a ramas neimpresionat de victoria lui Bute cu Gracev (Foto:novanews.com)

Britanicul Carl Froch a declarat că se aşteaptă să-l învingă din nou pe Lucian Bute în primăvara viitoare, în meciul-revanşă dintre cei doi boxeri, care va avea loc în aprilie sau mai. El a precizat, potrivit Agerpres, că  în meciul de sâmbătă „nu a fost cea mai impresionantă prestaţie pe care am văzut-o la Bute„.

Într-o emisiune de televiziune la Sky Sports, Froch a spus că Bute „Nu a avut prea mută imaginaţie în atacurile sale. Totuşi, este vorba de primul său meci după înfrângerea suferită în faţa mea şi nu ne puteam aştepta la mai mult. Va trebui să-şi regăsească încrederea şi viteza. Sunt sigur că acest meci de pregătire l-a ajutat din punct de vedere mental”. Carl Froch l-a învins prin KO în repriza a 5-a pe Lucian Bute, deposesându-l de centura de campion la categoria supermijlocie, în cursul unui meci care a avut loc anul acesta, în luna mai, la Nottingham (Anglia).

2 comentarii

digital 05-11-2012 - 19:12

cam are dreptate!
Bute dacă nu-și va îmbunătăți stilul și nu va fi ofensiv și ”rău”,cariera lui va fi ca și terminată!
antrenorii lui și-au depășit cu mult și demult competențele,sunt fără imaginație și deschidere la ceea ce se cere în acest moment!

ANCUTA 05-11-2012 - 22:44

cam n-are dreptate!
Bute dacă iși va îmbunătăți stilul și va fi ofensiv și ”rău”,cariera lui nu va fi ca și terminată!
antrenorii lui și-au depășit cu mult și demult competențele,sunt oameni cu imaginație și deschidere la ceea ce se cere în acest moment!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult